Elke dag de beste deals

Met korting een gezellig dagje uit naar Dinopark Gouda

Ga op avontuur als ranger in het Dino Experience Park in Gouda! Durf jij het aan? Op ActievandeDag scoor je kaartjes voor Dinopark Gouda met korting. Zo beleef je met het hele gezin een onwijs leuk dagje uit in dit toffe familiepark. Ontdek de dino's die miljoenen jaren geleden op onze aarde woonden en leef je uit op de trampolines in de 'Jumpzone'. Of loop door het dino-bos en los de speurtocht op. 

Dino Experience Park Gouda

Het Dino Experience Park ligt aan de Sluisdijk in Gouda. Wel zo makkelijk, want het park is met de auto én het openbaar vervoer goed te bereiken. Het park is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is daarom een enorme aanrader voor het hele gezin, een kinderpartijtje of een schoolreis. En het mooie is: op onze website scoor je kaartjes voor het Dinopark met korting. Grijp niet mis en koop vandaag nog jouw kaartjes inclusief een speurtocht en toegang tot het volledige park.

Ga voor de echte dino experience

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 verschillende dino's die 100 miljoen jaar geleden op onze wereld rondliepen? Al deze dino's zijn in het Dinopark tot leven gebracht. Dompel jezelf onder in de dino-wereld en ontdek met je rangerpaspoort de vrienden en vijanden van de T-Rex, ga op de foto met een Triceratops en bekijk levensechte films in de Dinoscoop. Spot de levensechte dinosaurussen in het park én graaf zelf een dinoskelet uit. Als je een écht ranger avonturier bent, dan durf je misschien wel de bloeddorstige T-Rex te bezoeken in de gevaarlijke Danger Zone. Kortom: voor elke leeftijd is er genoeg te beleven in het Dino Experience Park. 

De dino speeltuin 

Na alle indrukken kunnen de kids lekker ravotten tussen de dino's in de dino-speeltuin. Er zijn schommels, glijbanen, air-trampolines, een kabelbaan en verschillende glijbanen. Hier raak je nooit uitgespeeld. Terwijl de kleintjes zich hier kostelijk vermaken, relaxen de volwassenen op het heerlijke terras aangrenzend aan de speeltuin. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje met de kinderen in het zicht, dat is pas ideaal! 

Dinopark Gouda

Dit park is een echte beleving voor jong en oud. Het is fantastisch om met het hele gezin dit park te ontdekken en miljoenen jaren terug in de tijd te reizen. De ervaring is niet alleen super leerzaam voor kinderen maar is ook nog eens onwijs leuk. Er is veel te doen, te leren en te beleven én daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om even te genieten van een hapje en een drankje. Kortom, er is genoeg te doen voor een volledige dag vermaak met het hele gezin! Kijk voor de aanbieding op ActievandeDag en scoor vandaag nog jouw Dinopark tickets met korting.

Nooit meer een deal missen

Op de hoogte blijven van alle te gekke aanbiedingen voor dierentuinen en pretparken op Actievandedag? Dat kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen op onze site. Daarnaast krijg je ook exclusieve aanbiedingen speciaal voor jou als nieuwsbriefabonnee.  

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur