Elke dag de beste deals
discount

-38%

Bobbejaanland ticket(s) - net over de Belgische grens

44,90
27,90
1 persoon

Klaar voor een nieuw seizoen vol adrenaline en plezier? Bobbejaanland heeft in 2024 weer heel wat in petto. Originele themazones, je Nickelodeon-vrienden en meer dan 40 attracties staan op je te wachten. Kom tussen 6 april en 30 juni het gloednieuwe World of Dinos ontdekken. Koop je ticket(s) voor Bobbejaanland met korting. 

 • Bobbejaanland ticket(s)
 • Locatie: Lichtaart, België (net over de grens bij Noord-Brabant)
 • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang
 • Geldigheid: t/m 11 november 2024.
 • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher om je Bobbejaanland ticket(s) te reserveren. Na het reserveren ontvang je de definitieve Bobbejaanland ticket(s) en is het wijzigen van de datum niet meer mogelijk. 
 • Voucher: na betalen kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je onvangt deze niet per e-mail of post. 
 • Toegang: neem je Bobbejaanland ticket(s) geprint of digitaal mee. Elk e-ticket geeft toegang voor 1 persoon.
 • Kindertickets: kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang en worden gemeten met hun schoenen aan.
 • Rolstoelgebruikers: Bobbejaanland is rolstoeltoegankelijk. 
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor een hond betaal je € 3,- entreekosten.
 • Parkeren: € 13,00 per auto per dag.
 • Openingstijden: bekijk de kalender van Bobbejaanland voor de actuele openingsdagen en -tijden. Bobbejaanland attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. 
 • Deze Bobbejaanland tickets zijn niet geldig tijdens privé-evenementen.
 • De tickets kunnen niet gebruikt worden in combinatie met voorverkooptickets of school- of groepsuitstapjes.
 • De tickets zijn niet-terugbetaalbaar of te combineren met andere promoties.
 • Deze Bobbejaanland tickets mogen niet doorverkocht of uitgedeeld worden.

Nieuw in 2024: World of Dinos

Verschillende dino's betreden van 6 april t/m 30 juni ’t plezantste land! Bezoekers kunnen de prehistorie en meer dan 30 dinosuarussen ontdekken in expositie World of Dinos. Sta oog in oog met je favoriete dinosaurussen, scoor een stoere foto en speel voor archeoloog. Koop je Bobbejaanland ticket(s) met korting en kom het ontdekken!

Bobbejaanland korting

Ontdek plezier voor jong en oud door Bobbejaanland met korting te bezoeken. Haal alles uit je Bobbejaanland ticket(s) door alle attracties te verkennen. Schiet met 106,6 km/u de lucht in in triple launch coaster Fury of start je dag met een rondje adrenaline in de Kettingmolen.

Themagebieden

Twee voorbeelden van iconische themagebieden van het park zijn Desperado City en Adventure Valley. Hier tref je o.a. dé klassieker van Bobbejaanland: Revolution. Met wel 30 karretjes maakt deze achtbaan een reis door de tijd, dus stap snel in. Nog een klassieker onder de Bobbejaanland achtbanen is Speedy Bob, waar je met topsnelheid de bochten om vliegt. Ontdek ook het mysterie van vulkaan Terra Magna in Mystery Bay of stap aan boord bij hogesnelheidstrein Bob Express.

Ontmoet Nickelodeon-helden

Schud de hand van je favoriete tv-personages en ga gezellig met ze op de foto. SpongeBob en z'n vrienden lopen bijvoorbeeld gewoon tussen de achtbanen door. Bij de show Let's Party swing je erop los en kun je lekker meezingen. Check de website om alles te weten te komen over Nickelodeon in Bobbejaanland.

Bobbejaanland attracties

Ontdek meer dan 40 unieke attracties met je Bobbejaanland ticket(s), waaronder 7 spannende achtbanen. Bezoek Bobbejaanland met korting en stap in de avontuurlijke achtbanen, beleef knotsgekke avonturen voor elke leeftijd en ontdek thema attracties met in de hoofdrol jouw grote tv-helden. Stippel je dagje weg alvast uit door de Bobbejaanland plattegrond online te bekijken.

Achtbanen Bobbejaanland

Los van iconische achtbanen Speedy Bob en Revolution is in Bobbejaanland Typhoon ook een grote troef te noemen. Deze achtbaan heeft meerdere loopings voor de echte waaghalzen onder ons. Of loop draaierig Naga Bay uit, want elke rit van deze achtbaan voelt anders. Nieuwsgierig? Ga naar Bobbejaanland met korting, om ook de andere achtbanen te ontdekken.

Even opfrissen?

Ook dat komt goed in dit attractiepark. Maak bijvoorbeeld een plons van jewelste in Wild Water Slides of vind je draai in de draaikolken van El Rio. De kleintjes vinden verfrissing in een van de vele speeltuinen van ’t plezantste land: Naiads Waters.

Bobbejaanland Halloween

Rond Halloween wordt het griezelen, want dan jagen griezels in de halloweenzones je de stuipen op het lijf en kun je spannede shows en spookhuizen bezoeken. Maar pas op, betreden is op eigen risico.

Adres

Olensteenweg 45

Kasterlee, België, BE

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur