Elke dag de beste acties
Aanrader

Dolfinarium ticket

Beleef een spetterend dagje uit bij het Dolfinarium in Harderwijk! Bekijk de leerzame dolfijnenvoorstelling Oceanica en ontmoet springende dolfijnen, kolossale walrussen en bulderende zeeleeuwen. Breng op een warme zomerdag ook zéker een bezoek aan de waterattractie Waterpret. 

Wat krijg je?
 • Entreeticket voor Dolfinarium in Harderwijk 
 • Geldig vanaf aankoop t/m 30 oktober 2022
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 30 oktober 2022. Vergeet niet om jouw bezoek te reserveren. 
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je Actievandedag account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. 
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je reserveringsbewijs én je e-tickets van ActievandeDag mee.
 • Huisdieren: honden en andere (huis)dieren worden helaas niet toegelaten in Dolfinarium. Geen opvang mogelijk. Volleerde hulphonden zijn in overleg en op vertoon van een erkenningcertificaat welkom.
 • Mindervaliden: mindervaliden die niet zelfstandig het park kunnen bezoeken, mogen kosteloos een begeleider meenemen. Dolfinarium is volledig rolstoeltoegankelijk.
 • Openingstijden: bekijk de website van Dolfinarium voor actuele openingstijden. Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 • Parkeren: kost € 10,- per auto per dag.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Dagje Dolfinarium Harderwijk met korting

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit. En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Beleef de nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Met familie en vrienden geniet je van 8 educatieve dierenvoorstellingen en 4 stoere speeltuinen. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier!

Dolfinarium Waterpret 

In de nieuwe waterattractie Waterpret roetsjen jullie van de waterglijbanen en relaxen jullie op de ligweide. Het is een speeltuin waar kleine én grote waterratten zich als een vis in het water voelen. De attractie is geopend vanaf medio mei bij een verwachte temperatuur van meer dan 20 °C. Waterpret is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Uitgespetterd? Neem plaats op het terras van restaurant Zandhapper voor een verfrissend drankje.

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur