Elke dag de beste deals
discount

-25%

Apenheul - bekijk meer dan 300 apenApeldoorn

Apenheul - bekijk meer dan 300 apen

Zin in een leuk en betaalbaar dagje uit? Kom naar Apenheul! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. En het leuke is: de helft van deze apen loopt los. Klim en klauter ook in 1 van de speeltuinen, doe mee met na-aap opdrachten tijdens Expeditie Na-aap en bezoek presentaties van de dierverzorgers. Koop je kaarten nu met korting en slinger snel naar Apenheul. 

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Apenheul in Apeldoorn 
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum van 31 maart t/m 5 november 2023.
 • Reserveren: is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. Bekijk 'beschikbaarheid' voor de actuele dagen en tijdsloten.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) digitaal of geprint mee naar Apenheul.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Openingstijden: van 31 maart t/m 5 november 2023 dagelijks geopend. Kijk op de website van Apenheul voor de actuele openingsdagen en -tijden.
 • Kindertickets: voor kinderen t/m 2 jaar heb je een gratis ticket nodig. Deze boek je in de agenda op apenheul.nl/webshop via de button 'Ik heb nog geen ticket'. 
 • Rolstoelgebruikers: Apenheul is rolstoeltoegankelijk. Je kunt ook een rolstoel lenen bij de ingang van Stadspark Berg & Bos tegen een borg van € 1,-. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan.
 • Parkeren: € 10,25 per dag per auto. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de gemeentelijke parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos.
 • Pinnen: Overal in Apenheul kun je betalen met pinpas of mobiele telefoon, daarnaast is betalen met Apenheulgeld mogelijk (te koop in de Apenheul-webshop of bij de entree). Op enkele locaties kun je ook contant betalen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid

Oog in oog met loslopende apen 

Ga deze zomer op avontuur in het nieuwe gebied en sta oog in oog met de loslopende apen. Beklim de avontuurlijke brug en spot de 2 nieuwe apensoorten. Deze bewoners van dit gebied, West-Afrikaanse franjeapen en Noordelijke talapoins, lopen in geen enkel ander dierenpark in Nederland vrij rond tussen bezoeker. 

In dit groene natuurpark vind je nog heel veel andere apensoorten; wel 35 verschillende! Zie de loslopende apen van heel dichtbij, bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers en hang de aap uit in 1 van de gave speeltuinen. Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? 

Meer info over jouw bezoek

Slinger snel naar apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en vergeet niet een kijkje te nemen bij alle te gekke activiteiten. Daarmee maak je jouw dagje uit nog leuker. 
Adres

J.C. Wilslaan 21

Apeldoorn, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs22,50
16,95

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur