Elke dag de beste acties
Aanrader

Apenheul entreeticket

Zin in een leuk én betaalbaar dagje uit in de herfstvakantie? Kom naar de Apenheul! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. 

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Apenheul in Apeldoorn voor personen vanaf 3 jaar
 • Kinderen t/m 2 jaar gratis

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 6 november 2022.
 • Reserveren: je kunt maximaal 2 maanden van tevoren boeken. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat jouw favoriete datum en tijdslot nog beschikbaar is. 
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Apenheul. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een kaartje hiervoor te reserveren via de website van Apenheul.
 • Mindervaliden: Apenheul is rolstoeltoegankelijk.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.
 • Parkeren: € 9,30 per dag per auto.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Apenheul tickets met korting

Apenheul is al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen.

Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul! Dit unieke apenpark blijft je verrassen. Klim en klauter als een aap in één van de vele speeltuinen, wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld, bezoek de presentaties van de dierverzorgers en zie gorillajong Kiango opgroeien. Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Lopen de apen nog los in Apenheul?

Apenheul is een groot bos midden op de prachtige Veluwe. Tussen de bossen, gras en bomen ontdek je zo'n 300 apen. Daarvan loopt ongeveer de helft los in het dierenpark. In het nieuwe dwergapengebied vindt je ook loslopende dwergapen, zoals de rode titi's, witgezichtsaki's en een zilver-oeistiti.

Kijk op apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en leuke activiteiten in de vakanties. Misschien ontdek jij dit seizoen wel een nieuwe bewoner in het park… Nieuwsgierig geworden? Slinger snel naar Apenheul!

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur