Elke dag de beste acties

Wil je een spectaculair en spannend dagje uit met vrienden of het gezin? Ga dan naar Walibi! De achtbanen Untamed, Goliath en Lost Gravity zijn voor de echte waaghalzen. Op zoek naar een rustigere attractie? Zweef dan mee in de Super Swing of trotseer de El Rio Grande. Verleg je grenzen in dit spectaculaire park, met meer dan 35 coole attracties. Een tip voor de allerkleinsten, kids vanaf 6 jaar en voor de echte durfals.

Wanneer Walibi online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk tussen onze dagje uit categorie of we goedkope tickets hebben voor Walibi.

Attracties en shows

Nieuw in 2020: UNTAMED

In seizoen 2020 opent Walibi een nieuwe hybride achtbaan:”UNTAMED”. Deze houten achtbaan haalt een snelheid van 92 kilometer per uur en gaat 5x ondersteboven. De attractie voor de echte sensatiezoeker!

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Attracties

De echte thrill seeker maakt een rit in de Lost Gravity. Deze achtbaan heeft intense bochten en haalt een snelheid van 87 kilometer per uur. Ben je meer op zoek naar een attractie voor alle leeftijden? Maak dan een tocht in de boomstam attractie: Crazy River.

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het reuzenrad: La Grande Roue of draai steeds sneller en sneller in de Spinning Vibe!

Voor de kleintjes...

Ook aan de kleintjes heeft Walibi gedacht! Rij mee in de W.A.B World Tour of vlieg als een echte piloot in Squad’s Stunt Flight. Altijd al een ballonvaart willen maken, maar toch een beetje hoogtevrees? Dein dan lekker mee in Fibi’s Bubble Swirl!

Halloween Fright Nights bij Walibi Holland

Elk jaar wordt Walibi Holland in oktober omgetoverd tot jouw grootste nachtmerrie. Elk jaar weer éxtra speciaal want Halloween Fright Nights bestaat al meer dan 20 jaar. Ben jij dit jaar VIP? Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren.

Exclusieve voorpremière Halloween Fright Nights

Lees hier meer over Halloween Fright Nights

Leeftijd Walibi

Alle leeftijden zijn welkom bij Walibi. Je mag gratis naar binnen als je onder de 2 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor een kaartje.

Plattegrond Walibi

Ben jij benieuwd naar de plattegrond van Walibi? Neem hier alvast een kijkje.

Openingstijden Walibi

Walibi is normaal geopend van 10:00 tot 17.00. De openingstijden verschillen nu iedere dag. Voor de openingstijden kun je het beste even op de website van Walibi kijken.

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. Meld je aan en ontvang dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur