Elke dag de beste deals

Walibi Holland

Zin in een spectaculair en spannend dagje uit met vrienden of het gezin? Ga dan naar Walibi Holland! De achtbanen UNTAMED, Goliath en Lost Gravity zijn voor de echte waaghalzen. Op zoek naar een rustigere attractie? Zweef dan mee in de Super Swing of trotseer de El Rio Grande. Verleg je grenzen in dit sensationele park met meer dan 35 coole attracties. Een tip voor de allerkleinsten, kids vanaf 6 jaar én voor de echte durfals.

Tickets met korting voor Walibi Holland

Wanneer Walibi Holland online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk in onze dagje uit-categorie of we goedkope tickets hebben voor Walibi Holland.

Bekijk alle productendeals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Attracties in Walibi Holland

De echte spanningszoeker maakt een rit in de Lost Gravity. Deze achtbaan heeft intense bochten en haalt een snelheid van 87 kilometer per uur. Ben je meer op zoek naar een attractie voor alle leeftijden? Maak dan een tocht in de boomstam-attractie: Crazy River.

Sla ook zeker de UNTAMED niet over. Deze houten achtbaan haalt een snelheid van 92 kilometer per uur en gaat maar liefst 5 keer ondersteboven. Dé attractie voor de echte sensatiezoeker!

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het reuzenrad: La Grande Roue of draai steeds sneller en sneller in de Spinning Vibe.

Walibi Holland voor de kleintjes

Ook aan de kleintjes heeft Walibi Holland gedacht! Rij mee in de W.A.B World Tour of vlieg als een echte piloot in Squad’s Stunt Flight. Altijd al een ballonvaart willen maken, maar toch een beetje hoogtevrees? Dein dan lekker mee in Fibi’s Bubble Swirl.

Halloween Fright Nights bij Walibi Holland

Elk jaar wordt Walibi Holland in oktober omgetoverd tot jouw grootste nachtmerrie. Keer op keer weer éxtra speciaal, want Halloween Fright Nights bestaat al meer dan 20 jaar. Ben jij dit jaar VIP? Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Lees hier meer over Halloween Fright Nights

Leeftijd Walibi Holland

Alle leeftijden zijn welkom bij Walibi Holland. Je mag gratis naar binnen als je onder de 2 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor een kaartje.

Plattegrond Walibi Holland

Ben jij benieuwd naar de plattegrond van Walibi Holland? Neem alvast een kijkje op de website van Walibi Holland.

Openingstijden Walibi Holland

Walibi Holland is normaal geopend van 10.00 - 17.00 uur. De openingstijden kunnen afwijken. Voor de actuele openingstijden kun je het beste even op de website van Walibi Holland kijken.

Route Walibi Holland

Het adres van Walibi Holland is Spijkweg 30, 8256 RJ in Biddinghuizen (Flevoland). Het park is met de auto goed bereikbaar en beschikt over een parkeerplaats. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is mogelijk. Tussen station Harderwijk en Walibi Holland rijdt een bus: de Walibi Express. Kijk op de website van Walibi Holland voor de actuele dienstregeling.

Walibi Village

Vind jij 1 dag in Walibi Holland niet genoeg óf heb je simpelweg geen zin om na een dag HARDGAAN naar huis te rijden? Geen probleem, want je kunt blijven overnachten in Walibi Village. In dit park kun je huisjes boeken voor 4, 7 of zelfs 8 personen. Zo kom jij gezellig en relaxed bij van een dagje vol adrenaline. Wat zul je lekker slapen...

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur