Elke dag de beste acties

Korting op Halloween Fright Nights kaartjes

Elk jaar wordt Walibi Holland in oktober omgetoverd tot jouw grootste nachtmerrie. 

Walibi Fright Nights 2022

Van 3 t/m 9 oktober kun je Halloween Fright Nights tickets met korting kopen bij ActievandeDag. Wanneer kan je dan gaan? Je kunt kiezen uit: 8, 9, 15, 16, 20, 21, 22 23, 27, 28, 29 en 30 oktober 2022.

Bekijk alle dagje uit deals

Eén van de grootste Halloween evenementen van Nederland

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt 'weg' is? Daar kom je nog wel achter... Geef je over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over.

Halloween Fright Nights

Spectaculaire attracties

Tijden Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn ook de attracties gewoon geopend. Beleef een unieke rit in de nieuwste ride UNTAMED, wordt afgeschoten in Xpress, Platform 13 of ga 6x over de kop in Speed of Sound. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven.

Leeftijd Halloween Fright Nights

Er is geen minimumleeftijd om Halloween Fright Nights te betreden. Wel vindt Walibi Holland het geen geschikte plek voor kinderen jonger dan 16 jaar. Een goed alternatief voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is Halloween Spooky Days. Dit is voor de jonge waaghalzen een ideale plek om Halloween te vieren.

Openingstijden Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights start om 18.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Walibi Holland is op deze dagen geopend vanaf 10.00 en (bijna) alle attracties blijven tijdens Halloween Fright Nights tot 23.00 open. Voor de actuele openingstijden kun je het beste even op de website van Walibi Holland kijken.

Halloween Fright Nights kaarten in de aanbieding

Ga met korting naar Halloween Fright Nights en beleef het spannendste Halloween-event van Europa. Wil je graag op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod, of wil je als eerste weten wanneer je tickets van Halloween Fright Nights met korting scoort? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief.

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur