Elke dag de beste deals

Goedkope treinkaartjes bij ActievandeDag

Op dit moment hebben wij geen treinkaartjes met korting online staan. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als de goedkope treinkaartjes terug zijn bij ActievandeDag? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het openbaar vervoer wordt steeds populairder, maar je betaalt er vaak een hoge prijs voor. Behalve bij ActievandeDag! Waarom de hoofdprijs betalen als het ook anders kan? Een dagje op stap met het gezin, vrienden of alleen wordt nu wel heel voordelig.

Top 10 dagjes uit in Nederland

Graag een dagje weg met de trein maar weet je nog niet waarheen? Wij hebben de 10 leukste en populairste steden voor je op een rijtje gezet. Vind een passende aanbieding met de trein en ga lekker op stap! 1. Amsterdam 2. Rotterdam 3. Maastricht 4. Den Haag 5. Utrecht 6. Groningen 7. Haarlem 8. Den Bosch 9. Breda 10. Nijmegen Ook overnachten? Kijk even tussen onze hotel deals! Wie weet kom je wel een hotel tegen dicht in de buurt.

Hoe verzilver ik mijn treinkaartje?

Na de betaling ontvang je zo snel mogelijk (uiterlijk een uur) van ActievandeDag een bevestiging met daarin 2 of meerdere unieke links om je couponcode(s) te verzilveren voor geldige treinkaart(en). 1. De NS zal de treinkaart(en) direct per e-mail naar je versturen. 2. Je kunt de treinkaartjes laden en laten zien via de NS app op je telefoon of geprint meenemen. 3. De persoon die met de treinkaart(en) gaat reizen, moet tijdens het verzilveren op de website van de NS zijn gegevens (laten) invoeren. Voor alle aanbiedingen geldt dat je het ticket geprint mag meenemen of je kan het ticket laten zien via de NS app op je telefoon. Nog niet de NS reis app, download deze dan in de App Store of Play Store. Natuurlijk is al deze informatie ook terug te vinden in de bevestiging van je aankoop.

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle museum deals

Bekijk alle dierentuinen & pretparken

Enkele reis met korting, een retourtje in de aanbieding of goedkoop naar Schiphol?

Luxe in de 1e klas Reis jij liever een keertje in de 1e klas? Het enkele reis 1e klas kaartje heb je voor minder dan de helft van de prijs!

Plan je treinreis Wil je alvast je reis plannen? Kijk dan alvast op de reisplanner van NS.

Een enkeltje alstublieft Een enkele reis in de daluren kan ook bij ons een flink stuk goedkoper. 

Dagretour daluren Je koopt bij ActievandeDag een weekend dagretour in de aanbieding waarmee je kunt reizen in de daluren. 

Kijk op ActievandeDag.nl voor meer informatie over welke goedkope treinkaartjes wij in de aanbieding hebben. Vaak staat er ook altijd wel een treinkaartje naar Schiphol tussen met korting.

Wil jij met de trein naar België of Parijs?

Houd onze nieuwsbrief ook goed in de gaten voor andere treinreizen zoals met de Thalys naar Disneyland, Antwerpen, Parijs of Brussel. Of misschien ga jij wel voor een treinreis naar Europa. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur