Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar Linnaeushof

Een dagje uit naar Linnaeushof

Ben jij klaar voor een dagje kinderlijk genieten? Dan ben je bij Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa, aan het juiste adres. Linnaeushof is gevestigd in het Noord-Hollandse Heemskerk. Wanneer er een actie met Linnaeushof online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen. Kijk tussen alle uitjes of we Linnaeushof met korting aanbieden.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

De speeltuin

Zijn jullie klaar om hét paradijs voor kids onveilig te maken? Met ruim 350 speeltoestellen en attracties weet je van gekkigheid niet waar je moet beginnen. Pak je matje maar vast, en zoef van de glijbaan der glijbanen. De échte waaghalzen kunnen via de touwbruggen hoog boven water het piraten eilanden ontdekken, schommelen tot ze over de kop gaan in de loopings of hijs jezelf omhoog in de Toffe Toren. Spring tot je erbij neervalt op één van de twaalf trampolines of ga voor een ontspannend rondje in de monorail met een fantastisch uitzicht over Linnaeushof.
Kun jij het eindpunt vinden in het raadselachtige doolhof?

Praktische informatie

Heb jij je kaartje in de pocket? Ontdek gauw wanneer het park geopend is en vanaf welke leeftijd je welkom bent.

Leeftijd Linnaeushof

Iedereen is welkom bij Linnaeushof! Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor de tickets.

Openingstijden Linnaeushof

De speeltuin is normaliter van 10:00 tot 18:00 uur geopend. Op dit moment is Linnaeushof gesloten vanwege de winterstop. Linnaeushof hoopt eind maart 2021 weer open te gaan.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur