Elke dag de beste deals

Dagje Efteling

Ben jij op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Ga een gezellig dagje naar de Efteling en waan je voor één dag in een magische wereld. Ontmoet je favoriete Sprookjesbosbewoners en gil de longen uit je lijf tijdens een ritje in de achtbaan. Houd onze pagina’s met aanbiedingen voor een dagje uit in de gaten voor de meest actuele acties.

Bekijk onze dagjes uit

Ontdek het meest sprookjesachtige attractiepark van Nederland

In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Luister naar de prachtige verhalen van de pratende Sprookjesboom of naar de bijzondere muziek van de paddenstoelen in het Sprookjesbos. Zweef tussen trollen en elfjes in de Droomvlucht of ga op wereldreis met Jokie in Carnaval Festival. Vlieg op je kop in de Python of stort de diepte in met Baron 1898. Of beleef een doldwaze rit in de familie-achtbaan Max & Moritz. Er is iedere dag genoeg te beleven. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen.

Winter Efteling

Waan je een dagje in de wondere wereld van de winter tijdens de Winter Efteling. Vanaf november is het weer zo ver. Je geniet dan 11 weken lang van winterse warmte en gezelligheid in het park. Strijk tussen het vele wandelen door neer op de Warme Winter Heide. Een gezellige plek met twee vreugdevuren en deels overdekte zitgelegenheid. Nog meer magie vind je in het Sprookjesbos en tijdens de spectaculaire watershow Aquanura. De Winter Efteling is dagelijks geopend en in de weekenden vaak nog een uur langer. Houd voor de meest actuele informatie de website van de Efteling in de gaten. Ook Oud en Nieuw kun je prima vieren in de Winter Efteling. Gezellig!

Overnachten bij de Efteling

Sprookjesachtig overnachten? Bekijk dan snel welke mogelijkheden er zijn.
Na een dag vol magie kruip je onder de wol in één van de thema hotelkamers van de Efteling. Of je maakt er een leuk weekend weg van en boekt een hotel in de buurt van de Efteling. Zo nu en dan bieden wij hotelarrangementen aan inclusief Efteling toegangskaartjes. Bekijk snel onze aanbiedingen voor overnachtingen en scoor jouw overnachting met korting.
Als je er liever een échte vakantie van wilt maken, neem dan eens een kijkje bij Vakantiepark Efteling Bosrijk. Dit vakantiepark is op loopafstand van de Efteling. Midden in de bossen bevindt zich dit prachtige vakantiepark. Hier kom je pas echt tot rust met een huisje aan het water, een vrijstaande woning tussen de bomen of één van de andere accommodaties. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Bekijk onze dierentuinen & pretparken

Handige informatie voor je bezoek aan de Efteling

Staat een dagje naar de Efteling op de planning? Van jong tot oud, iedereen is welkom bij de Efteling. Je mag gratis naar binnen als je onder de 4 jaar bent. Vanaf 4 jaar betaal je voor de tickets.Zorg er wel voor dat je online hebt gereserveerd. Bekijk de website voor actuele openingstijden.

Met korting naar de Efteling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van dagjes uit met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals van jouw voorkeur met korting. Zo hoef je nooit meer een aanbieding te missen.

Tip van de dag

Download de gratis Efteling-app en bekijk de meest actuele informatie over restaurants, shows en attracties. Zo bereid je je goed voor, en haal je het meest uit jouw dagje uit.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur