Elke dag de beste deals

Dagje uit

Een gezellig dagje uit in Nederland met korting voor het hele gezin. We hebben voor jou de leukste dagjes weg naar dierentuinen, pretparken, sauna’s en musea voor jou op een rij gezet. Wil je een romantisch dagje uit? Of ga je liever met het gezin of vriendinnen een dagje uit naar de sauna?

Bekijk onze dagjes uit deals

Top 10 leukste dagjes uit in Nederland

Dit zijn volgens tripadvisor de leukste dagjes uit in Nederland.

Ideeën voor dagjes uit

Dagje uit met kind

Zin in een dagje vol kinderlijke pret? Neem de kids mee naar één van de vele dierentuinen en pretparken in Nederland. Ga voor één van de populairste zoals Wildlands, Artis Amsterdam of Blijdorp. Of kies voor een all-inclusive dagje uit met het gezin in Familiepark Mondo Verde. Voor de échte durfals kies je voor één van de pretparken in Nederland; stiekem ook erg leuk voor jezelf! Denk aan Walibi Holland, Slagharen, de Efteling of Moviepark Germany. Maar ook voor de allerkleinsten is er genoeg keuze; kinderpretpark Julianatoren, Kinderstad Heerlen, het Dolfinarium, of onze favoriet: Dinopark Landgoed Tenaxx.

Wil jij vandaag nog een dagje uit? Bekijk onze acties hier.

Romantisch dagje uit

Genieten van elkaar doe je met een romantisch dagje uit. Verras je partner met een origineel uitje en maak er een onvergetelijke dag van. Als je aan romantiek denkt, dan denk je al gauw aan Parijs; de stad van de liefde; plak er een overnachting aan vast en struin hand in hand langs de Seine. Toch hoef je voor de romantiek het land niet uit. Een romantisch dagje uit kan ook in Nederland. Bekijk jullie stad eens vanaf het water met een rondvaart, of maak een romantische roadtrip. Rij langs verschillende plekken in Nederland, met hier een dag een tussenstop met een hapje en een drankje op de mooiste plekjes. Geen auto tot je beschikking? Maak een mooie fietstocht of huur een scooter, en maak je dag compleet met een diner op een sloep.

Dagje uit met vriendinnen

Kan jouw vriend(in) wel een verwenmoment gebruiken? Verras haar met een dagje chillen, bubbelen en dobberen. Bekijk onze sauna en beauty acties bij bekende wellness resorts. Is zij niet warm te krijgen voor een dagje sauna? Er zijn zat opties voor een leuk dagje uit met vriendin. Zo kun je samen een musea bezoeken, naar een musicalvoorstelling gaan of ga je samen de natuur in. Een dagje wandelen, fietsen of varen door één van de mooie natuurgebieden in Nederland. Liever een actief uitje op het water? Wat dacht je van suppen, of surfen in Zandvoort?

Dagje uit met volwassenen

Bezit jij over een gezonde dosis lef? Nadat je de Finse sauna hebt uitgespeeld, neem je een lauwe douche, en stap je zo het ijskoude water in. Goed voor je huid, spieren en je verbetert je immuunsysteem! Bekijk al onze sauna deals.

Sauna top 10 Nederland

  • Thermen Bussloo
  • SpaPuur Tilburg
  • Thermen Bad Nieuweschans
  • Sauna Drome Putten
  • Sauna & Beauty de Veluwe
  • Veluwse Bron
  • Thermae 2000
  • Wellness Resort Elysium
  • Wellnessresort Zwaluwhoeve
  • Sauna & Beauty Oase

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur