Elke dag de beste deals

Een dagje naar de sauna: tickets met korting

Ontspanning is 1 van de belangrijkste dingen die er is. Toch pakken veel mensen niet voldoende momenten om te relaxen. Een dag naar de sauna is een heel fijne manier om je batterij weer even lekker op te laden. Beeld je maar eens in: relaxen met je lief, opwarmen tijdens 1 van de vele opgietingen en ronddobberen in de zwembaden... Klinkt een dag de boel de boel laten jou als muziek in de oren? Extra fijn als je dit dan ook nog eens met korting kunt doen. Op ActievandeDag hebben we regelmatig voordelige sauna-deals online staan. Wie weet ga jij binnenkort wel samen met een vriend(in) óf gewoon lekker alleen een dag naar de sauna met korting!

Bekijk alle sauna-deals

Bekijk alle dagje uit-deals

Sauna's in Nederland

Waar in Nederland je ook woont; er is altijd wel een sauna in de buurt. Een verre reis maken is voor zo'n dagje uit dus gelukkig vaak niet nodig. Van Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en de Zwaluwhoeve in Gelderland tot SpaWeesp in Noord-Holland; er is voor ieder wat wils. Op de websites van de verschillende resorts zie je wat voor baden en sauna's er allemaal aanwezig zijn. Weet jij al naar welke je wilt? Een tip van ons: ook leuk om cadeau te geven aan je lievelingspersoon! Verras je moeder, partner of vriend(in) met dit ultieme verwencadeau en kom samen lekker tot rust. Even geen werk, gezin of drukte aan jullie hoofd. Als dat geen win-win is...

Sauna met overnachting

Wil je er écht een feestje van maken of heb je gewoon geen zin om naar huis te reizen na je dag rust? Verleng je dagje sauna dan met een overnachting. In de omgeving van bijna alle sauna's zijn er wel mogelijkheden om te overnachten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bed & breakfast, hotel of ander soort accommodatie. Wil je graag een verblijf voor een iets lagere prijs? Bekijk dan zeker eens de accommodaties op onze website.

Infraroodsauna en saunabehandelingen

Tijdens een dag sauna is het prettig om verschillende sauna's en baden met elkaar af te wisselen. 1 van de soorten sauna's die vaak aanwezig is, is de infraroodsauna. Deze sauna maakt gebruik van infrarode warmtestraling. Deze straling verwarmt niet de lucht, maar enkel objecten en personen. Hierdoor is het in de infraroodsauna niet heet, maar aangenaam warm. De relatief lagere temperatuur (40 - 65 °C) maakt de infraroodsauna erg toegankelijk. Ook is ie fijn om je dag wellness mee te starten. Nóg meer uit je dag sauna halen? Boek dan een massage, gezichtsbehandeling of doe mee aan 1 van de verschillende opgietingen. Veel resorts bieden dagelijks heerlijke opgietingen aan, waarbij de temperatuur geleidelijk verhoogd wordt. Kijk op de website van het wellnessresort van jouw keuze welke behandelingen er worden aangeboden.

Badkledingdagen in de sauna

Saunafanaten genieten over het algemeen op de traditionele manier van hun saunabezoek: in Eva- of Adamskostuum. Vind jij dit nog net even een tikkie te spannend? Ook dat is geen probleem. Veel wellnessresorts bieden namelijk meerdere badkledingdagen aan. Zo is het ook mogelijk om op een iets laagdrempeligere manier tot rust te komen. Bekijk voor je bezoek de website van het wellnessresort van jouw keuze, zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan.

Sauna aanbiedingen bij ActievandeDag

Heb je na het lezen van dit alles een enorme behoefte gekregen om je mobiel en laptop uit te zetten en er écht eens even tussenuit te knijpen? Logisch, want dat is ook heerlijk. Absoluut een kers op de taart als je dit ook nog eens met korting kunt doen. Wij hebben in ons assortiment verschillende wellnessresorts om uit te kiezen. Koop nu je tickets met korting en geniet van een dag zonder zorgen. Zo kun je de dagen af gaan tellen en kan de voorpret direct beginnen! Vergeet ook zeker niet om je hieronder in te schrijven op onze nieuwsbrief, zodat jij als 1e op de hoogte bent van onze nieuwste deals.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur