Elke dag de beste acties

Een nachtje weg

Wandelen over de grachten, romantisch dineren op een boot of cultuur snuiven in Het Rijksmuseum. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Ontdek Amsterdam op haar mooist met een rondvaart vanaf het water. Maak je overnachting speciaal door te slapen aan de oudste gracht: De Singel! Of maak er een lekker lang weekend van in één van de luxueuze spa hotels.

Overnachten op de Veluwe

Pak de fiets en ontdek de Nederlandse natuur op de Veluwe, breng een bezoekje aan het Kröller-Müller museum of kom tot rust met een dagje naar de sauna. Zo kun je naar Thermen Bussloo, de Veluwse Bron of relaxen bij de Zwaluwhoeve. Bekijk onze hotels met dagelijks ontbijt, en een 3-gangendiner. Eindeloos genieten gegarandeerd!

De Zeeuwse kust

Ontdek eens een ander stukje Nederland, en ervaar het Zeeuwse land. Wandel over de kuststrook, eet verse mosselen, en ga op zoek naar het oude strandhuis uit de hit van BLØF. Wist je dat Zoutelande één van de beste stranden van Nederland is?
Kies een regio die bij jou past en bekijk onze hotel aanbiedingen.

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur