Elke dag de beste deals
discount

-46%

Fletcher Hotels: overnachting + ontbijt voor 2 personen

130,00
69,90
1 stuk

Trakteer je geliefde op een hotelovernachting in eigen land. Verblijf samen in een bruisende stad óf vind rust middenin de natuur. Maak een mooie fietstocht, slenter door historische straatjes en plof neer op een fijn terras. 's Avonds slapen jullie in 1 van de ruim 20 deelnemende 3-sterren Fletcher hotels in Nederland en genieten jullie de volgende dag veen een uitgebreid ontbijt. Wil jij verblijven in 1 van de ruim 80 deelnemende 4-sterren hotels? Dat kan voor slechts € 5,- p.p.p.n. extra!

 • 1x hotelovernachting voor 2
 • 1x uitgebreid ontbijt voor 2 
 • Gratis fiets- en wandelroutes
 • De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting incl. uitgebreid ontbijt voor twee personen in één van de ruim 20 deelnemende 3-sterren Fletcher hotels. Voor het verblijf in één van de ruim 80 deelnemende 4-sterren Fletcher hotels geldt een toeslag van €5 p.p.p.n. Fletcher Hotel Amsterdam en Fletcher Boutique Hotel Slaak-Rotterdam zijn uitgesloten van deelname.  
 • Deze actie is niet geschikt voor een verblijf op een specifieke datum en/of in een specifiek hotel. 
 • Voor deze actie wordt per deelnemend hotel een aantal (maar niet alle beschikbare) kamers beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal kamers varieert per boekingsperiode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeurshotel op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag, weersomstandigheden, etc.). 
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende hotels, kamers beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een hotel en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden. 
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde of opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel. 
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere kamers per reserveringscode in een of meerdere van de Fletcher hotels beschikbaar.
 • Geldig voor verblijf op zondag- t/m donderdagnacht. Voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €10 p.p.p.n. 
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop. Mits er nog geen reservering is gemaakt.
 • De unieke reserveringscode is na aankoop 2 jaar geldig
 • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst 
Verplicht:
 • Tax and handling fee (ca. €3 p.p.p.n.). Deze dient in het hotel te worden voldaan.
Optioneel:
 • € 5,- p.p.p.n. voor het verblijf in een 4-sterrenhotel
 • € 10,- p.p.p.n. voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht

Fletcher hotels onderscheidt zich door z'n authentieke hotels die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

Alle Fletcher hotels bieden de gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant met verschillende culinaire specialiteiten. Overige faciliteiten, zoals een bar en lounge of in enkele gevallen een spa en wellness, dragen bij aan een ontspannen verblijf.

Elk Fletcher hotel ligt op loop- en fietsafstand van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Informatie en tips over de omgeving vind je op de websites van de Fletcher hotels, maar hiervoor kun je ook terecht bij de receptie. Ze vertellen je graag meer over de mooiste wandel- en fietsroutes, bezienswaardige plekken en leuke uitjes in de buurt.

Adres

Bargelaan 180

Leiden, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur