Elke dag de beste deals

Dagje uit: korting op de leukste musea

Een bezoek aan een museum bezorgt jou hoe dan ook een cultureel, leerzaam en leuk dagje uit. Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende musea met alle een eigen thema en beleving. En denk jij dat musea stoffig, saai en alleen iets zijn voor je ouders, opa en oma of geschiedenisliefhebbers? Dan heb je het mis. Er zijn genoeg musea met moderne kunst of social media-musea waar jij te gekke foto's en filmpjes kunt maken voor je Instagram- en TikTok-account. Op ActievandeDag kun je regelmatig kaarten voor musea met korting kopen. Zo bespaar jij geld én beleef je een gezellige dag uit. Dubbel voordeel!

Social media-musea

Bij Youseum draait het allemaal om jou. Bij dit museum beleef je Europa's grootste social media experience. Bij Youseum wandel je door de kleurrijkste, gekste, meest creatieve en bijzondere ruimtes. Het social media-museum is helemaal geschikt om unieke foto's en filmpjes te maken. Hiermee kun jij vervolgens je Instagram- of TikTok-account naar een hoger niveau tillen. Kom maar op met die likes! Ook bij WONDR Experience kun jij te gekke content maken. Duik bijvoorbeeld in een bak met spekjes of schommel boven een gigantische pastelblauwe ballenbak. Als dat niet fotowaardig is....

Musea met moderne kunst 

Een op dit moment populair museum met moderne kunst is Moco Museum. In het kleinschalige particuliere museum hangt werk van onder andere Banksy, Andy Warhol en Keith Haring. Door de moderne collectie is Moco geliefd onder jonge bezoekers, maar ook voor de oudere doelgroep is Moco een leuk uitje. Verschillende bijzondere kamers maken ook dit museum 'Instagrammable'. Meer moderne kunst zien? Ga dan naar het Stedelijk Museum Amsterdam. Dit is het grootste museum voor moderne kunst in onze hoofdstad. Tot slot vind je ook op de bovenste verdieping van het Rijksmuseum een uitgebreide collectie aan moderne kunst. 

Het menselijk lichaam

Als er iets interessant is, dan is het wel de bouw van ons eigen lichaam. Eens? Breng dan een bezoek aan BODY WORLDS in hartje Amsterdam. In dit anatomiemuseum ga jij op een fascinerende ontdekkingsreis door het menselijk lichaam. In het museum staan 200 echte geplastineerde lichamen en krijg je een gratis InBody Scan. Deze test geeft inzicht in de samenstelling van jouw lichaam. De resultaten vertellen jou of je lichaam in balans is. Ook in het interactieve museum CORPUS maak je een reis door de mens. CORPUS is een leerzame attractie waar je kunt zien hoe het lichaam werkt en hoe het er van binnen uitziet. Een educatief uitje voor iedereen vanaf 6 jaar. 

Museum aanbiedingen bij ActievandeDag

Heb jij na het lezen een museum op het oog waar je graag een bezoek aan brengt? Top! Neem dan snel een kijkje tussen de museum aanbiedingen op ActievandeDag. Naast de bovengenoemde musea kun je ook gaan voor het Van Gogh Museum, Het Scheepvaartmuseum, MergelRijk, Cacaomuseum of andere leuke dagjes weg. Meld je ook meteen aan voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je de beste deals in je inbox en profiteer jij van korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur