Elke dag de beste acties
discount

-26%

BODY WORLDS entreeticketAmsterdam

BODY WORLDS entreeticket

Ga je mee op reis door het menselijk lichaam? Ervaar wat ons als mens gelukkig maakt en welke effecten dit heeft op onze gezondheid. Ook fijn: BODY WORLDS is elke dag van de week geopend.

Wat krijg je?

 • Ticket voor BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam 
 • Keuze uit volwassen (18+) of kindertickets (6 t/m 17 jaar) 

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: t/m 6 maanden na aankoop
 • Reserveren: volg de stappen op jouw waardebon.
 • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem je ticket(s) mee op de dag van je bezoek. Dat is je toegangsbewijs. Het ticket kan gescand worden vanaf een mobiele telefoon.
 • Kinderen: kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Het park is grotendeels toegankelijk voor honden met uitzondering van de tropenhal en de grote wandelvolière.
 • Mindervaliden: de expositie is toegankelijk voor mindervaliden. De liften reiken alleen niet tot in de kelder, dus deze ruimte is niet toegankelijk voor rolstoelen.
 • Parkeren: de meest dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich onder de Bijenkorf. De parkeertarieven vind je op de website van de parkeergarage.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Body Worlds Amsterdam

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam. Op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functies van organen, maar ook alledaagse ziektes. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam.

Nieuw bij Body Worlds Amsterdam: de InBody

De InBody meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel als het gaat om het meten van de gezondheid. Traditionele methodes zoals gezondheid meten aan de hand van BMI of gewicht zijn achterhaald. Met de modernste technologieën kan er nu veel meer gemeten worden. Ga verder dan gewicht en kom er achter hoeveel vet, spier en vocht er in jouw lichaam zit.

Locatie

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs13,50
9,99

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur