Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar één van de Plopsa parken

Op zoek naar een dagje uit met het gezin? Met in totaal 4 verschillende Plopsa parken in België en 1 Plopsa park in Nederland is er het hele jaar door wat te beleven! Kies jij voor het meest bezochte pretpark in België: Plopsaland de Panne of ga je een spetterende dag tegemoet in Plopsaqua de Panne? En met 2 indoor speelparken, Plopsa Indoor Coevorden in Nederland en Plopsa Indoor Hasselt in België. hoef je je tijdens koude of regenachtige dagen ook niet te vervelen. Via ActievandeDag kun je regelmatig kaartjes met korting kopen voor alle Plopsa parken. Bekijk hier alle actuele dagjes uit en wie weet scoor jij goedkope kaartjes voor jouw favoriete Plopsa park!

Bekijk onze dagjes uit deals

Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne is het bekendste en meest bezochte pretpark in België. Dit leuke pretpark bestaat al 20 jaar en heeft meer dan 50 outdoor- en indoorattracties. Het is echt een pretpark voor jong en oud. De K3 Roller Skater, de Konijntjes en de razendspannende Wickie The Battle zijn geweldig voor de allerkleinsten. Voor de echte durfals zijn de DinoSplash, de houten achtbaan Heidi The Ride en spectaculaire Anubis The Ride aanraders!

Plopsaqua de Panne

Vlak bij Plopsaland de Panne vind je het nummer 1 waterpretpark van de Benelux: Plopsaqua de Panne. Kijk je ogen uit met de magische landschappen, geweldige glijbanen en natuurlijk de vele kinderhelden zoals Kabouter Plop en Maya de Bij. Tieners kunnen zich uitleven met een stormbad, glijbanen met banden en disco slide maar ook aan iets jongere kinderen is gedacht met een groot speeldorp en drie glijbanen. En wist je dat de spectaculaire Sky Drop met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van heel België is? Het luik onder je voeten klapt weg en vervolgens val je loodrecht naar beneden, om vervolgens 40 km/u door de bochten te razen. Dat wordt gillen! Even bijkomen? Kom tot rust in het buitenbad, de heerlijke bubbeltonnen of op de zonovergoten ligweide. 

Plopsa Indoor Coevorden

Ook in Nederland heb je een gaaf Plopsa attractiepark namelijk Plopsa Indoor Coevorden! Dit mooie, deels overdekte attractiepark is helemaal in thema met o.a. een K3 zweefmolen, de Maya speeltuin en wickiebaan. Op de vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park en hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je gaat. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt. Bij mooi weer is ook het ruime buitengedeelte geopend met o.a. een K3 brandweermolen en verkeerspark, de Maya speeltuin, een Klimberg en andere spannende attracties. Kortom een dag vol plezier!

Plopsa Indoor Hasselt

Ben jij een weekendje weg in de omgeving van Hasselt? Dan mag je Plopsa Indoor Hasselt niet overslaan met in totaal 25 binnen- en buitenattracties. Van Piet Piraat, Mega Mindy tot Bumba: geen enkele kinderheld ontbreekt hier. Ontdek de themazones, leuke kinderattracties en bij mooi weer is ook hier de ruime buitenzone een kijkje waard. Klim zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw en leef je uit tussen de Dansende Fonteinen.

Plopsa Coo

Plopsa Coo ligt op een prachtige locatie, namelijk aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen. Hierdoor heb je een mooie combinatie van natuur én avontuur en geniet je met het hele gezin van meer dan 20 gave attracties. Van achtbaan Vicky The Ride, de Maya Splash tot bobsleeën: het is hier allemaal mogelijk. Maar ook de nieuwe Vlindervlucht waar je de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes ontdekt mag je niet overslaan. Ook hier is aan de allerkleinsten gedacht: van een ommetje op de rug van de Konijntjes tot varen met de Mini-Pédalos. Tip: breng ook een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Praktische informatie

Staat een dagje Plopsa binnenkort op de planning? Zorg er dan voor dat je online hebt gereserveerd. De Plopsa parken zijn dagelijks geopend, bekijk altijd vooraf de website voor de actuele openingstijden. Van bovenstaande parken vind je er 4 in België en 1 in Nederland. De parken zijn erg goed bereikbaar met de auto of via het openbaar vervoer. Bij alle parken is er voldoende betaalde parkeergelegenheid en kinderen onder de 0,85 meter hebben gratis toegang.

Met korting naar één van de Plopsa parken

Houd ActievandeDag goed in de gaten en wie weet scoor jij binnenkort jouw tickets voor Plopsaland de Panne, Plopsaqua de Panne, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo. Wij hebben namelijk regelmatig deals met een hoge korting! Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van dagjes uit met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Bekijk alle dierentuinen en pretparken deals

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur