Elke dag de beste acties

Een dagje uit naar Blijdorp

Ben jij er klaar voor om in één dag alle continenten af te reizen? Kom naar Blijdorp en ontdek de meest bijzondere diersoorten ter wereld. Van de Ringstaartmaki tot de Haai en van de Sumatraanse Tijger tot een Indische Neushoorn. En maak kennis met een vis zonder graten. Weet jij al hoe die heet? Wanneer er een actie met Blijdorp online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen. Kijk tussen alle uitjes of we Blijdorp met korting aanbieden.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Het Park

Blijdorp is niet zomaar een park, maar een dierentuin dat award naar award binnensleept. Zo hebben zij in 2016, 2017 en 2018 de award binnengesleept voor de mooiste dierentuin van de Benelux. Als dat geen bezoekje waard is. Doe je goede stappers, maar alvast aan en wandel mee richting Oceanium waar je tussen de haaien en vissen heen loopt richting het noorden van Amerika; hier vind je dieren die in een kouder klimaat leven, zoals de was- en ijsbeer. Of de poolvos. Na al dat gebibber zoek je de warmte op in de Amazone van Zuid-Amerika. Ontdek het vlinderparadijs en de bijzondere Blauwgele ara. In Azië weet je van gekkigheid niet waar je moet kijken, zo leeft hier de Indische Neushoorn, de Aziatische Olifant en stuif je af op het moeras waar je echte tijgers ziet. Ook Australië staat op de kaart. Heb jij de Kangoeroe al gespot? In Afrika ga je op Savanne. Lukt het jou om de Big Five te vinden?

Rondleidingen

Ben jij enthousiast en wil je nóg meer weten over je favoriete dier? Boek een rondleiding door het park, en krijg meer te weten over de verzorging en de geschiedenis van de dieren. Wie weet krijg je wel een kijkje achter de schermen. Hier kun je de rondleidingen bekijken.

Botanische tuin

Tijdens een wandeling door het park ontdek je naast de dierentuin ook een botanische tuin. Maak een indrukwekkende reis langs de Amazonica waar je meer te weten komt over de reuzenwaterlelie en terecht komt in een waar vlinderparadijs. Vergeet vooral de Chinese sfeertuin niet waar je Aziatische Primula-soorten kunt zien.

Leeuwencams

Kun jij niet wachten voordat je naar Blijdorp gaat? Krijg een kijkje achter de schermen bij de binnen verblijven van o.a. de Leeuwen. Klik maar op deze link, als je durft.

Leeftijd Blijdorp

Iedereen is welkom bij Blijdorp! Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor de tickets.

Plattegrond Blijdorp

Bekijk alle dieren en continenten op de plattegrond van Blijdorp, en stippel de mooiste route alvast uit.

Openingstijden Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur