Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar Avifauna

Ben jij een groot fan van vogels? Kom dan naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Hier vind je veel bijzondere vogels maar er is meer! Zo kun je andere gave dieren spotten en je uitleven in de speeltuin of het jungle-eiland. Nieuwsgierig of wij kaartjes met korting verkopen? Bekijk hier alle actuele dagjes uit bij ActievandeDag.

Beleef Avifauna

Je kijkt je ogen uit tijdens een dagje Avifauna. Tijdens een wandeling door het park waan je je in verschillende werelddelen. Ontdek bijzondere, kleurrijke vogels in de tropenhal, ga naar het Cubaans brakwatermoeras voor flamingo’s en lepelaars en bewonder rode panda’s in de Oosterse tuin. Maar dat is nog niet alles, zo kun je ook aapjes kijken in Avifauna én zelf klimmen en klauteren op het jungle-eiland! En vergeet ook de grote speeltuin niet met gave glijbanen, een spookhuis en megatrampoline. Ook wordt er dagelijks een vogeldemonstratie gehouden en dit wordt als hét hoogtepunt van de dag gezien. De vogels vliegen ontzettend dichtbij en je ziet ze jagen zoals zij dit in de natuur gewend zijn. Tijdens deze demonstratie worden ook de meest gekke, leuke en bijzondere weetjes over de vogels verteld door de verzorger. Wil je meer te weten komen over de dieren? In Avifauna worden er dagelijks voederpraatjes gehouden. Terwijl de pinguïns, pelikanen, dwergapen en halfapen worden gevoerd verteld de verzorger de leukste weetjes. Ter info: vanwege het coronavirus zijn er tijdelijk geen voederpraatjes.

Praktische informatie

Staat een dagje Avifauna binnenkort op de planning? Zorg er dan voor dat je online hebt gereserveerd. Avifauna is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 18.00 uur. Bekijk de website voor actuele openingstijden. Het park ligt in Alphen aan den Rijn in Zuid Holland en is erg goed bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren op het grote parkeerterrein en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Er is zoveel te beleven in Avifauna dat de kans groot is dat je trekt krijgt. Met de verschillende restaurants is er voor ieder wat wils. Van een bakje koffie bij restaurant De Leperaar met uitzicht op de speeltuin tot de lekkerste gebakjes, broodjes en softijs op het Cuba terras. Een dagje Avifauna goed starten of leuk eindigen? Direct naast het vogelpark ligt het à la carte restaurant van Van der Valk Avifauna waar je terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt, lekkere lunch of heerlijk diner!

Bekijk onze musea deals

Bekijk onze dierentuinen en pretparken

Met korting naar Avifauna

Houd ActievandeDag goed in de gaten en wie weet scoor jij binnenkort jouw tickets voor Avifauna met een hoge korting! Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van dagjes uit met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Dagje Avifauna met korting

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur