Elke dag de beste deals

Cadeau voor Vaderdag: top 10 om je pa te verrassen

Je vader verrassen kan altijd, maar Vaderdag is natuurlijk de aangewezen dag hiervoor. Waarschijnlijk heb jij zo’n vader die alles al heeft. Een cadeau voor Vaderdag verzinnen wordt daarom elk jaar weer stukje lastiger. Lees snel deze blog en kom erachter hoe jij je pa eens goed in het zonnetje kan zetten dit jaar.vader wordt verrast door zoon met cadeau

Origineel cadeau voor Vaderdag

Een paar sokken, bierpakket of mok. Leuk, maar een origineel cadeau voor Vaderdag is het niet. Houdt jouw vader wel van een beetje actie en avontuur? Geef hem bijvoorbeeld een antislipcursus, helikoptervlucht of potje paintballen met het gezin cadeau. Wanneer hij liever met beide benen op de grond blijft, is een foto op canvas een mooi cadeau voor Vaderdag. Kies een plaat uit waar jullie stralend opstaan en laat de foto afdrukken op canvas. Tip voor wanneer je het echt goed aan wilt pakken: plan van tevoren een fotoshoot samen met je broer(s) en/of zus(sen).

Van horloges tot gereedschap

De ene vader vindt een strakke tuin belangrijk, de andere een verzorgd uiterlijk. Voor de klusser is een complete gereedschapskoffer een uitstekend vaderdagcadeau. Voor de ijdeltuit kom je goed weg met een elektrische trimmer, parfum of chic sieraad. Wat dacht je bijvoorbeeld van een horloge met lichtgevende wijzers of leren armband? Daarnaast vind je bij ActievandeDag de beste keukenspullen om een smakelijk ontbijt op bed in elkaar te flansen. En of je daar punten mee scoort.

ontbijt op bed

Vaderdag 2024: maak wat van de zondag

Vaderdag 2024 valt net als altijd op de derde zondag van juni. In het weekend hebben jullie alle tijd om samen wat leuks te doen. Beschik je niet over het grootste budget? Geen probleem, want een dagje quality time en kostbare herinneringen maken, is misschien wel het mooiste cadeau. Neem hem op Vaderdag mee naar het strand en trakteer ‘m op een kop koffie, lunch of borrel. Of ga eens een dag mee met zijn hobby. Samen vissen, een stuk fietsen of hem helpen in de tuin: daarmee tover je vast een lach op zijn gezicht.

Vaderdag cadeaus top 10

Smaken verschillen, maar wij hebben voor jou een ‘Vaderdag cadeaus top 10’ samengesteld.

  • Paintballen met het gezin
  • Wijnproeverij
  • Foto op canvas
  • Tickets voor een sportevenement
  • Antislipcursus
  • Workshop naar keuze: koken, bierbrouwen, fotografie of..?
  • Quality time: dagje strand, bos of mee met zijn hobby
  • Draadloze oordopjes
  • Horloge
  • Gereedschap

Cadeau voor Vaderdag met korting bij ActievandeDag

En, ben je eruit? Met welk cadeau voor Vaderdag zet jij je pa in het zonnetje? Bij ActievandeDag profiteer je van hoge kortingen op de beste cadeaus voor vaders. Bovendien vind je bij ons elke dag de leukste deals bij jou in de buurt. Tip: abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief. Dan ben je niet alleen goed voorbereid op Vaderdag 2024, maar krijg je wekelijks de beste dagjes uit, nachtjes weg en producten in je inbox.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur