Elke dag de beste deals

Je rijvaardigheid verbeteren met een slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer. Zeker met herfstweer of wanneer het gevroren heeft. Het is belangrijk om dan met de nodige dosis zelfvertrouwen in de auto te stappen. Een slipcursus helpt je om zekerder achter het stuur te zitten en de auto onder controle te houden in onverwachte situaties. Of je nou een beginnende of ervaren automobilist bent, deze cursus is voor iedereen ontzettend handig, leerzaam en bovenal ook hartstikke leuk. Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over het gladde wegdek. Een ervaring om nooit meer te vergeten.zwarte auto rijdt in de regen

Slipcursus: de baas over iedere auto

Tijdens een cursusdag leer je controle te houden over een auto. Je krijgt de juiste kennis, ervaring, oefening en handvatten om tijdens gevaarlijke situaties juist te handelen. Je leert hoe je de auto corrigeert om slippen te voorkomen en obstakels te ontwijken. Daarnaast verbeter je je reactievermogen en leer je belangrijke rijtechnieken, zodat je in het dagelijks leven veiliger rijdt. Ook de omgeving is van grote invloed op de gevaren op de weg. Denk hierbij aan aquaplaning, spookrijders, een voorganger die plotseling hard op de rem trapt en de conditie van het wegdek. Tijdens de cursus komen verschillende facetten van rijvaardigheid aan bod, zoals je zit- en stuurhouding, een noodstop maken op glad wegdek en de auto corrigeren en in controle houden tijdens het slippen. Na een slipcursus stap jij voortaan zelfverzekerd achter het stuur.

Een slipcursus cadeau geven

Naast een leerzame ervaring en het verbeteren van je vaardigheden, is er ook genoeg tijd voor plezier. Een slipcursus een hele leuke activiteit voor autoliefhebbers. Van lekker scheuren, driften en slippen door bochten gaat het hart van ieder racemonster sneller kloppen. Daarom is een slipcursus erg leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je vader, broer, of sportieve vriend(in). Behalve slipcursussen vind je op de website nog tal van leuke producten of dagjes uit om cadeau te doen. Dus heb je even geen cadeau-inspiratie? Iedere dag vind je hier nieuwe deals met leuke activiteiten en cadeaus voor jong en oud. 

Slipcursus aanbieding bij ActievandeDag

Op de website vind je regelmatig slipcursus aanbiedingen. Beleef een leuke, leerzame dag vol met theorie en praktijk. Houd de website dus in de gaten en scoor een slipcursus aanbieding om cadeau te geven aan een ander of aan jezelf.

Maak geen slippertje en blijf op de hoogte

Wil je geen aanbieding meer missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle deals op de website. Daarnaast ontvang je als nieuwsbriefabonnee ook nog eens exclusieve deals. Zo grijp je nooit mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur