Elke dag de beste deals

Ga op reis door het menselijke lichaam met Body Worlds

Ontdek de geheimen van het menselijke lichaam tijdens een bezoek aan het anatomiemuseum Bodyworlds in Amsterdam. Body Worlds neemt je mee op een fascinerende reis door het lichaam. Tijdens de huidige tentoonstelling, The Happiness Project, leer je hoe je stemming de gezondheid kan beïnvloeden. Ontdek vanuit een uniek perspectief de 8 verdiepingen tellende tentoonstelling. De beste Body Worlds-tickets en -kortingen vind je bij ActievandeDag.

Dagje uit 

Een leuk en leerzaam dagje uit? Body Worlds is boeiend én educatief. Neem de lift naar verdieping 6 en begin aan de reis door het lichaam. Op elke verdieping komt je een ander onderdeel  van het menselijke lichaam tegen. Met meer dan 200 echte geplastineerde lichamen leert Body Worlds je alles wat je ooit wilde weten over het menselijke lichaam. Dankzij de echte menselijke lichamen zie je hoe onze organen werken en wat het effect is van veel voorkomende ziekten. Een bezoek aan Body Worlds is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

media-img

The Happiness Project

Het thema van de huidige tentoonstelling is The Happiness project. Deze tentoonstelling laat de invloed van je stemming op je gezondheid zien. Kom erachter wat er onder de huid afspeelt. Welke  invloed heeft de liefde bijvoorbeeld  op ons lichaam? En wat is het belang van geluk op ons welzijn? Bij The Happiness Project van Body Worlds vind je antwoorden op deze vragen - en meer.

media-img

Bereikbaarheid

Body Worlds is elke dag van de week geopend en is eenvoudig te bereiken dankzij de locatie in het centrum van Amsterdam. Het gehele jaar door is Body Worlds van 9 tot 5 geopend. Vanaf Amsterdam Centraal loop je binnen 5 minuten naar het museum. Met de tram ben je er zo mogelijk nog sneller en stap je voor de deur uit. Kom je liever met de auto? Parkeren is mogelijk op de nabij gelegen parkeergelegenheden. Door de centrale ligging is Body Worlds goed te combineren met andere bezienswaardigheden in de hoofdstad.

media-img

Onze nieuwsbrief

Meer goede deals scoren? Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws en ben je er op tijd bij als er weer een mooie aanbieding is.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur