Elke dag de beste acties

Dagje uit Apenheul

Test-foto-SEO

Zin om er lekker met het gezin of vrienden een dagje tussenuit te gaan? Ontdek de loslopende apen, in het 12 hectare groot bos, midden op de Veluwe. Met maarliefst 35 verschillende apen en een grote speeltuin, is dit het ideale uitje, voor het hele gezin. Wanneer Apenheul online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk tussen alle uitjes of we goedkope tickets hebben voor Apenheul

Spelen

Zin gekregen om zelf ook te klimmen en te klauteren? Bezoek dan het Na-aaphuis. Zoek de weg in het Jungledoolhof. De Waaghals is de grootste speeltuin van de Apenheul. Hier vindt je o.a. een 6 meter hoog gorillahoofd, waar de kleintjes zich helemaal in kunnen uitleven.

Leeftijd Apenheul

Alle leeftijden zijn welkom bij Apenheul. Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor een kaartje.  

Plattegrond Apenheul

Ben jij benieuwd naar de plattegrond van Apenheul? Deze kun je vinden op de website van Apenheul. Zo kun je vast bekijken hoe het park is ingedeeld en waar jij naartoe wilt. Laat de voorpret maar beginnen!

Openingstijden Apenheul

Bekijk voor je bezoek de actuele openingstijden. Ga hiervoor naar de website van Apenheul. 

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur