Elke dag de beste deals

Dagje uit in Mondo Verde in de aanbieding

Zin in een dagje uit met de hele familie? Ontdek familiepark Mondo Verde: een groot amusementspark in Landgraaf. Mondo Verde heeft 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties. Via ActievandeDag profiteer je van korting op je tickets inclusief onbeperkt eten en drinken. In de prachtig aangelegde tuinen van familiepark Mondo Verde, kijken alle generaties van de familie de ogen uit en geniet je daarnaast van alle dieren en attracties in het park. Profiteer van de Mondo Verde-aanbieding op ActievandeDag!

Dierenpark: flora en fauna van de hele wereld

In het dierenpark van Mondo Verde zie je dieren van over de hele wereld. Kijk dus niet raar op van witte leeuwen uit Afrika, vogels uit de tropen, een kroonkraanvogel of een stekelvarken. Mondo Verde is zelfs het thuis voor een aantal neusberen die gered zijn door stichting AAP. In het Dierenplaza van Mondo Verde vind je naast diersoorten uit verschillende landen, ook verschillende plantensoorten. Er is onwijs veel te ontdekken!

Reis door prachtige wereldtuinen

Naast het dierenpark vind je in familiepark Mondo Verde ook de prachtig aangelegde wereldtuinen. Er is een tropisch regenwoud in de aangebouwde tropenhal. En reis van Marokko Italië, Japan, Australië en Afrika. In de 15 verschillende wereldtuinen ontdek je elke keer een ander land. Geloof ons maar: je raakt er nooit uitgekeken. 

Adembenemende attracties voor de hele familie

Je kunt niet alleen dingen zien in het familiepark, er is natuurlijk ook onwijs veel te doen! Ga van de grote waterbaan, word draaierig in de zweefmolen, beklim de klimvulkaan en laat je hart sneller kloppen met de Sky Dive-kabelbaan. Bezoek je het park op een warme dag? Dan is de waterattractie 'Pirate Splash' een heerlijke manier om af te koelen. Deze attractie is ook nog eens een groot succes bij de kleintjes. 

Mondo Verde-ticket met korting

Via Actievandedag scoor je je Mondo Verde-ticket met korting. Geniet voordelig met de hele familie van een dagje uit in dit leuke familiepark voor jong en oud. En dat 365 dagen per jaar.

Mondo Verde-acties in het park

Via Actievandedag krijg je korting op toegangskaartjes voor Mondo Verde of voor andere pretparken. Krijg bij Mondo Verde onbeperkt eten en drinken in het park. Frietjes, pasta, slush puppy ijs, frikandellen, kroketten, limonade, snoep en lekker belegde broodjes, niks is te gek. Zo heb je de hele dag door genoeg energie om het hele park te ontdekken. Bemachtig snel jouw Monde Verde-tickets met korting op ActievandeDag voordat ze weg zijn! 

Mis nooit meer een deal voor een dagje uit

Wil je de laatste deals van ActievandeDag in de mail? Dat kan! Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ontvang exclusieve aanbiedingen en bespaar op een dagje uit, een weekend weg of andere leuke activiteiten.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur