Elke dag de beste deals

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur

Bezoek jij in je vrije tijd graag sportevenementen samen met je familie, vrienden of misschien zelfs met je collega’s? Sporten als voetbal, motorsport, ijshockey en Formule 1 lenen zich dan ook erg goed als gezellig dagje uit. Het enige minpunt is misschien dat de tickets voor dit soort wedstrijden over het algemeen niet echt goedkoop zijn. Gelukkig hoeft dit echter niet te betekenen dat je er niet heen kunt, want op ActievandeDag vind je namelijk het hele jaar door tickets met korting voor diverse sportevenementen. Zo kun jij voor een bescheiden bedrag genieten van je favoriete sporthelden. Neem dus snel een kijkje tussen onze deals en koop je tickets met korting. Dat je plezier zult hebben, is een ding dat zeker is. We horen graag even van je hoe je het hebt gehad.

Bezoek sportevenementen samen met je vrienden

Zoals voor veel dingen in het leven geldt, geldt ook voor sportevenementen dat het bijwonen ervan samen met je vrienden een stuk gezelliger is dan alleen. Zo genieten jullie namelijk niet alleen van het sportieve spel, maar maken jullie tegelijkertijd ook nog eens mooie, nieuwe herinneringen waar jullie later met veel plezier op zullen terugkijken. Sport is namelijk veel meer dan alleen sport. Sportwedstrijden kunnen allerlei emoties teweegbrengen, van nervositeit en teleurstelling tot vreugde en euforie. De onderlinge verbinding die ontstaat tijdens sportevenementen, zowel in de overwinningen als de spannende wendingen, versterkt vriendschappen en voegt een extra dimensie toe aan de totale beleving. Trommel dus vlug je medefans en sportmaatjes op en dompel jullie samen onder in de magie die sport kan zijn. Veel plezier alvast.

Formule 1: sportevenementen vol spanning en snelheid

Naast auto- en motorsport is ook de Formule 1 een ideaal uitje voor iedereen die fan is van snelheid, spanning en sensatie. Van Monaco en Monza tot Zandvoort; elk circuit kent z’n eigen uitdagingen en charme. De strategische pitstops, ronkende motoren en de continue race tegen de klok maken de Formule 1 tot één van de meest spectaculaire sportevenementen die er bestaan. Het doet er hierbij niet tot of je al jarenlang groot fan bent van Max Verstappen of dat je pas net begint met het verkennen van de bijzondere krachtmeting op het circuit; de Formule 1 combineert sportiviteit en spektakel tot een geheel waar je u tegen zegt. Heb je inmiddels al in je hoofd wie je mee wilt nemen? Klaar voor de start, af.

Koop je tickets voor sportevenementen met korting bij ActievandeDag

Heb je na het lezen van dit artikel zin gekregen om allerlei sportevenementen te gaan bezoeken? Wat leuk zeg. En we hebben nog meer goed nieuws voor je, want op ActievandeDag koop je tickets voor al jouw favoriete sportevenementen ook nog eens met korting. Zo kun jij genieten van mooie wedstrijden, zonder dat je portemonnee vervolgens meteen leeg is. Wacht dus niet langer, neem snel een kijkje tussen onze verschillende deals en profiteer vandaag nog van mooie kortingen. Wij wensen je in ieder geval een prettige wedstrijd.