Elke dag de beste deals

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur

Actieve uitjes voor volwassenen

Voor volwassenen die graag hun adrenaline voelen stromen, zijn er talloze actieve uitjes om uit te kiezen. Denk aan klimparken waar je van boomtop naar boomtop kunt zweven, spannende survivaltochten door de natuur of intense mountainbike-routes door uitdagende landschappen. Elk van deze activiteiten biedt een unieke kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de banden met vrienden of collega’s te versterken.

Actief dagje uit met partner

Actieve uitjes met je partner kunnen een geweldige manier zijn om samen nieuwe herinneringen te creëren. Zijn jullie op zoek naar een romantische kanotocht bij zonsondergang, een helikoptervlucht boven Nederland of België of samen deelnemen aan een obstacle run als actief dagje uit, er zijn volop mogelijkheden om plezier te hebben en elkaar op een andere manier te leren kennen. Deze momenten zijn goud waard en waarschijnlijk zullen jullie nog regelmatig met een lach terugdenken aan die ene speciale dag.

Actieve binnen uitjes

Het Nederlandse weer is helaas niet altijd even betrouwbaar, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Er zijn genoeg actieve uitjes voor binnen die net zo vermakelijk en uitdagend zijn als de buitenactiviteiten. Denk aan indoor skydiven, waar je het gevoel van een vrije val kunt ervaren zonder uit een vliegtuig te springen of trampolineparken die zowel voor jong als oud geschikt zijn. Wil je wel een actief uitje plannen, maar is jouw gezelschap iets minder avontuurlijk? Er zijn ook verschillende musea waar je nieuwe dingen kunt ontdekken. Wat dacht je van Ripley’s Believe It or Not in Amsterdam? Deze actieve uitjes zijn perfect voor dagen waarop het weer niet meezit.

Actief dagje uit met het gezin

Een actief dagje uit met het gezin is de ideale manier om iedereen van de bank te krijgen. Of het nu gaat om een interactieve speurtocht door een historische stad, een dagje naar de Efteling of een gezellige fietstocht door het platteland, er zijn genoeg opties voor een onvergetelijke dagje uit samen met je gezin. Deze actieve uitjes zijn niet alleen leuk, maar ook educatief en stimuleren een gezonde levensstijl voor jong en oud.

In Nederland of de grens over

Of je nu op zoek bent naar actieve uitjes dicht bij huis of avonturen net over de grens, de mogelijkheden zijn eindeloos. Nederland biedt een rijke verscheidenheid aan landschappen, van de glooiende heuvels in Limburg tot de uitgestrekte stranden langs de kust. Maar ook net over de grens in België, Duitsland of zelfs Frankrijk vind je talloze (pret)parken, bergen en rivieren perfect voor een actief dagje uit.

Met ActievandeDag actieve uitjes met korting

Dankzij ActievandeDag kun je nu genieten van deze actieve uitjes met aanzienlijke kortingen. Of je nu op zoek bent naar een spannend avontuur voor jezelf,  een actief uitje met je partner, een leuk gezinsavontuur of een dagje weg met vrienden, ActievandeDag biedt een uitgebreid aanbod van actieve uitjes voor elk budget. Dit maakt het nog eenvoudiger om eropuit te trekken en nieuwe activiteiten te ontdekken, zonder je zorgen te maken over de kosten. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verkennen van de vele mogelijkheden voor een onvergetelijk actief dagje uit met ActievandeDag!