Elke dag de beste deals

Dagje wellness bij Zwaluwhoeve

Plan jij graag een dagje voor jezelf, met je vriend(in) of je moeder? Ga voor een ontspannen dagje Zwaluwhoeve en laat alle hectiek even achter je. Wellnessresort Zwaluwhoeve is één van de bekendste middenin het land, op de Veluwe.

En wat is er lekkerder dan tot rust komen in de sauna? Tot rust komen in de sauna met korting! Houd onze sauna en beauty acties in de gaten of we Spa Zuiver met korting aanbieden.

Bekijk alle sauna en beauty deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle hotelovernachting deals

Zwaluwhoeve faciliteiten

Voor het ultieme sauna dagje ben je bij Zwaluwhoeve op het juiste adres. Met maar liefst 16 verschillende soorten sauna’s, zoals de Noorderlicht sauna, infraroodsauna of bijvoorbeeld de Sandelhout sauna. Heb jij één van de sauna’s uitgespeeld? Dompel jezelf dan onder in de extreme kou van het dompelbad. Ben jij niet zo’n fan van de kou? Bij Zwaluwhoeve kun je ook een plons nemen in het warme dompelbad. Maar we willen ook écht ontspannen; daar kom je tenslotte voor. Daar heeft Zwaluwhoeve meerdere antwoorden op, zoals de zoutwaterbaden, bubbelbaden of het voetenbad. Maar in een extase van rust kom je vooral in het kruidenbad waar de weldadige warmte van het water en de geur van essentiële oliën ervoor zorgen dat je volledig ontspant. Om jezelf vervolgens nóg meer te verwennen met een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of één van de do it yourself wellness rituelen.

Do it yourself wellness rituelen

De Do it yourself rituelen kun je op ieder gewenst moment tijdens jouw dagje wellness doen.

  • Do it yourself Facial: wil jij een frisse en stralende huid? Je kunt dit ritueel in de rustruimte of thuis doen. De facial bestaat uit een peeling en een hydraterend masker.
  • Do it yourself Hamam: beleef zelf het oeroude Hamam ritueel. Scrub je huid en was het met de olijfcrème. Het resultaat is een zijdezacht babyhuidje.
  • Zonnebanksessie

Combineer een dagje sauna met een nachtje weg

Woon jij niet in de buurt van Zwaluwhoeve? Combineer dan jouw dagje sauna met een hotelovernachting en maak er een compleet weekendje weg van. De volgende hotels liggen vlak bij het wellnessresort: Fletcher Hotel Veldenbos, Apollo Hotel De Beyaerd, Fletcher Hotel Mallejan, Fletcher Hotel Epe-Zwolle en Dorhout Mees. ActievandeDag biedt regelmatig hotelovernachtingen met korting aan voor deze specifieke hotels. Bekijk hier onze hotelpagina en wie weet scoor jij een fijne hotelovernachting met extra korting.

Badkledingdagen bij Zwaluwhoeve

Wil jij niet meteen naakt? Zwaluwhoeve heeft speciale badkledingdagen voor iedereen wie graag zijn/haar zwemkleding aanhoudt. Tevens is het dragen van badkleding op deze dagen verplicht. Op de overige dagen is het niet toegestaan om badkleding te dragen.

Praktische informatie Zwaluwhoeve

Je kunt Zwaluwhoeve vinden op de zuiderzeestraatweg 108 3849AJ in Hierden. Bereid je goed voor voordat je in de auto stapt en bekijk de actuele openingstijden van Zwaluwhoeve. 

Met korting naar Zwaluwhoeve op de Veluwe

Houd ActievandeDag goed in de gaten en wie weet scoor jij binnenkort jouw tickets voor Zwaluwhoeve met korting. De deal bestaat in de meeste gevallen uit een dagentree, inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, vrij gebruik van scrubzout, showergel en shampoo. Daarnaast heb je op basis van beschikbaarheid ook toegang tot de reguliere sauna-rituelen zoals opgietingen.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle saunadeals met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur