Elke dag de beste deals

Actievoorwaarden winactie ballonvaart Hot-R

Je maakt automatisch kans nadat je jouw inschrijving op de nieuwsbrief hebt bevestigd via onze bevestigingsmail. Alleen nieuwsbrief inschrijvingen van 1 april 2024 t/m 31 mei 2024 tellen mee voor deze winactie. Deelnemers maken kans op een ballonvaart met een glas champagne bij Hot-R voor 2 personen. 

 • ActievandeDag, onderdeel van Emesa Nederland B.V., hierna: “Talpa eCommerce”, geeft 1x een ballonvaart (1 uur), met een glas champagne, vervoer terug naar de opstijgplaats en oorkonde bij Hot-R weg voor 2 personen. De opstijgplaats is gelegen aan Dorkinglaan 36, 6741 LM in Barneveld. In te zetten alleen op zaterdagen met de keuze voor een ochtend- of avondtijdslot. Direct geldig t/m 30 juni 2024.  
 • De winnaar wordt op onpartijdige wijze d.m.v. een computerprogramma getrokken.
 • Je dient binnen 5 werkdagen te reageren op de e-mail anders vervalt je recht op de prijs.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je ActievandeDag, onderdeel van Talpa eCommerce toestemming om jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op onze sociale mediakanalen.
 • Om mee te doen aan de actie moet je je in de periode van 1 april 2024 t/m 31 mei 2024 hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van ActievandeDag, onderdeel van Talpa eCommerce.
 • Om mee te doen op ActievandeDag moet je 18 jaar zijn. Voor het winnen van deze prijs dus ook. ActievandeDag heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • ActievandeDag en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • ActievandeDag en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en of mankementen.
 • ActievandeDag aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens ons privacy statement.
 • Deze winactie is opgezet in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen d.d. 1 januari 2014. Indien van toepassing zal Talpa eCommerce de kansspelbelasting betalen.

Overige informatie

Deze actie is georganiseerd door ActievandeDag, onderdeel van Talpa eCommerce, Rietlandpark 333, 1019 DW te Amsterdam.  Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je richten aan onze klantenservice. Op deze pagina vind je onze contactgegevens.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur