Elke dag de beste deals

Vind het leukste cadeau voor je vriendin - 5 tips

Zoek je een verjaardagscadeau voor je vriendin of wil je haar gewoon laten weten hoe lief je haar vindt? Dan wil je natuurlijk wel met iets origineels op de proppen komen. Gelukkig hoef je het niet allemaal zelf te bedenken, want in dit artikel vind je een dosis inspiratie voor cadeaus voor je vriendin. En dat is nog niet alles, want op ActievandeDag koop je al deze cadeaus voor je vriendin ook nog eens met een mooie korting. Lees dus snel verder en verwen je geliefde.

1. Een tastbaar cadeau voor je vriendin

Koop een verjaardagscadeau voor je vriendin waar ze lang iets aan heeft. Een tastbaar geschenk vertelt een uniek verhaal en laat een blijvende indruk achter. Als partner weet jij natuurlijk als geen ander waar haar hart sneller van gaat kloppen. Een cadeau dat aansluit op haar interesses of hobby’s doet het altijd goed. Of denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad, horloge of ander modeaccessoire. Een ander origineel idee: neem eens een kijkje in de categorie intimiteit. Niet alleen leuk voor je vlam, maar ook voor jou.

2. Dagje uit

Spaart je vriendin het liefst herinneringen? Dan is een gezellig dagje uit een goed idee als cadeau voor je vriendin. Uiteraard kun je zo’n uitje zo gek maken als je zelf wilt. Ga samen op avontuur in een pretpark of op safari in eigen land in een dierentuin. Wil je liever iets actiefs, snuffel dan eens rond in de categorie actieve uitjes. Van cocktailworkshops tot antislipcursussen; je vindt al deze cadeaus voor je vriendin hier.

3. Uit eten

Voor veel mensen geldt toch wel echt dat liefde door de maag gaat. Grote kans dat je jouw vriendin dus ook erg blij maakt met een etentje in 1 van haar favoriete restaurants. Van sushi tot Italiaans en van tapa’s tot Aziatisch; de keuze is reuze. En zeg nou zelf: er gaat toch weinig boven een romantisch diner bij kaarslicht? Een ontbijt of lunch is ook erg geschikt als cadeau voor je vriendin.

4. Avondje uit

Samen meezingen met jullie favoriete artiest, bowlen of lekker losgaan op een festival; een avondje uit behoort ook zeker tot de ideale verjaardagscadeaus voor je vriendin. Een leuke tip: ga ook eens een keer voor iets buiten jullie comfortzone. Zijn jullie bijvoorbeeld nog nooit naar een klassiek concert geweest? Dan is een avond Mozart of Bach misschien wel een tof cadeau voor je vriendin.

5. Nachtje weg

Echt uitpakken doe je door te kiezen voor een nachtje weg als cadeau voor je vriendin. Want hoe fijn klinkt een romantische overnachting aan zee, in een mooie stad of midden in de natuur? Wil je echt indruk maken, vermeld dan bij je reservering dat jullie iets te vieren hebben. Vaak kun je in hotels namelijk een fles bubbels of rozenblaadjes bijbestellen. Als dat geen mooi verjaardagscadeau voor je vriendin is.

Ben je na het lezen van deze blog helemaal geïnspireerd om het leukste verjaardagscadeau voor je vriendin te kopen? Dan is het natuurlijk extra fijn als je dit cadeau voor je vriendin ook nog eens voordelig kunt aanschaffen. Bij ActievandeDag koop je namelijk een cadeau voor je vriendin met een fijne korting. Bekijk dus vlug de deals en profiteer vandaag nog.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur