Elke dag de beste deals

Sta aan het roer: start vandaag nog met een vaarbewijscursus

Ben je van plan om binnenkort je vaarbewijs te halen? Ontdek welke vaarbewijzen je waarvoor nodig hebt. Er zijn namelijk verschillende soorten vaarbewijzen te halen. Met een online cursus voor je vaarbewijs is het gemakkelijk om de theorie te leren. Leer alles wat je moet weten om je vaarbewijs examen in één keer bij het CBR te behalen. De minimumleeftijd voor het behalen van een vaarbewijs is 18 jaar. Je gaat er levenslang plezier aan beleven, want het is voor altijd geldig. Ontdek de aanbiedingen van ActievandeDag en ga er binnenkort zelf op uit met de boot.

Vaarbewijs 1

Vaarbewijs 1 is verplicht wanneer je op rivieren, kanalen en meren wilt varen. Het bestaat alleen uit een theoretisch gedeelte. Dus na het behalen van je theorie mag je meteen het water op en varen met een snelle motorboot met een lengte tot 15 meter. Maar ook waterski’s, jetski’s en een rubberboot bestuur jij straks. Voor pleziervaartuigen geldt een lengte van 15 tot 25 meter binnen en buiten Nederland. Ai ai Kapitein.

Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 1 in bezit? Behaal dan ook vaarbewijs 2. Vaar op ruim water met een motorboot die sneller gaat dan 20km per uur en langer is dan 15 meter. Naast het theorie gedeelte moet hier ook een praktijk gedeelte voor worden behaald. Tijdens de online theoriecursus leer je onder andere omgaan met een zeekaart en fontdek je aan wie je voorrang moet verlenen op het water. Bij het praktijk gedeelde ga je oefenen met navigeren, kaarten en het kompas.

Vaarbewijs theorie online

Leer in je eigen tempo met een online cursus voor je vaarbewijs. Oefen met de vragen die ook tijdens  het CBR-examen worden gesteld. Voor vaarbewijs 1 heb je 60 minuten de tijd om 30 meerkeuze vragen af te leggen. Binnen deze tijd moet je 42 of meer punten hebben behaald. Voor vaarbewijs 2 is dit 30 minuten en ben je geslaagd wanneer je 35 of meer punten hebt gehaald.

Mis nooit meer een aanbieding

Met de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en hoef je nooit meer een cursus of workshop te missen. Meld je aan en ontvang deals die zijn afgestemd op jouw interesses en voorkeuren. Schrijf je nu in.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur