Elke dag de beste deals

Toppers tickets: 'Club Tropicana Edition'

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2024 in de Johan Cruijff ArenA. Ook dit jaar kun je weer meezingen tijdens 'Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar'! Waan je in een tropisch paradijs bij Toppers in Concert 2024. Verwacht een groot, zomers spektakel met 's werelds beste hits en lekkerste meezingers. Onder anderen Marco Schuitmaker en Donnie maken het feest compleet. Koop je tickets nu met korting en trek alvast je Hawaii-blouse uit de kast. Op ActievandeDag koop je 2e ring tickets met korting.

    Toppers 2024: Club Tropicana edition

    Als je zin hebt om een avondje over de top feesten in een tropische outfit dan is Toppers in Concert 2024: Club Tropicana Edition echt iets voor jou. Dit jaar belooft het een tropische knaller te worden, met fantastische optredens en een onvergetelijke sfeer. Toppers in Concert staat bekend om de legendarische thema's, en dit jaar is geen uitzondering. Met het thema "Club Tropicana Edition" kun je je verwachten aan een avond vol tropische vibes, glitters en opzwepende muziek.

    De dresscode is voluit: COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST! Of je nu met vrienden, familie of collega's gaat, deze avond zal onvergetelijk zijn. Een rieten rokje of witte broek, Hawaii blouse of een bloemenslinger, een zwembroek met een rieten hoed? Ook vorige jaren stonden de avonden van de Toppers bekend om het fantastische publiek dat zich volledig in het thema kleedde. Elk jaar kleurt een stukje Amsterdam naar het thema van de toppers. Vorige jaren waren dat: 'Crazy Summer', '1001 Night', 'Royal Night of Disco', 'Wild West, Thuis Best', 'Pretty in Pink, The Circus Edition' en 'Glitter and Glamour'. Bij Toppers in Concert heb je gegarandeerd een avondje uit om nooit te vergeten! 

      Toppers 2024: vrijdag 24 en zaterdag 25 mei

      Houd 24 en 25 mei 2024 vrij, want dat zijn de dagen waarop de Johan Cruijff Arena zich onderdompelt in de tropische sferen. Bereid je voor op een avond vol plezier, geweldige muziek en onvergetelijke herinneringen. Het wordt een feest dat je niet snel zult vergeten. Heb jij deze data al in je agenda gezet? Het aftellen is begonnen!

      Gastartiesten

      Toppers in ConcertHet overgebleven trio bleef succesvol doorgaan totdat ze het in 2017 tijd vonden voor nieuw, jong bloed. Niemand minder dan de Volendamse Jan Smit werd als 4e topper toegevoegd. Het leuke is dat wanneer je naar de Toppers in Concert gaat, je er zeker van kan zijn dat je ook andere sterren ziet. De gastartiesten toppers 2024 zijn ook al bekend. Geniet van optredens van onder meer:
      • Donnie
      • Marco Schuitmaker
      • Emma Heesters
      • Kris Kross Amsterdam
      • Bouke (Elvis Tribute)
      • OG3NE
      • Vengaboys
      • Umberto Tozzi

      Koop nu Toppers tickets 2024 bij ActievandeDag

      Wacht niet langer en koop nu je Toppers tickets voor 2024. Bij ons krijg je korting, dus wacht niet te lang. Met onze 2e ring tickets ben je verzekerd van een geweldige avond met al je vrienden. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit!
      Koop vandaag nog je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol entertainment. Tip: wil je met iedereen naast of bij elkaar zitten? Reserveer dan wel al je tickets tegelijk. 

      Toppers Tickets: 2e Ring

      Vanaf de 2e ring kun je samen met je vrienden, buren of familie meezingen met de altijd aanwezige medley's. Ook dit jaar zijn deze 2e ring kaarten weer te koop bij ActievandeDag. Met zitplaatsen op de 2e ring kun je heerlijk even zitten, maar ook lekker meedansen als je daar zin in hebt. Mis deze kans niet om te feesten met de Toppers! 

      Toppers tickets kopen

      Het kopen van Toppers tickets voor 2024 is nog nooit zo leuk geweest. We verkopen kaarten voor Toppers in Concert voor de vrijdag en zaterdag. 

      • Vrijdag 24 mei: € 32,95
      • Zaterdag 25 mei: € 37,95
      Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer we weer Toppers kaarten gaan verkopen. 

      Ontvang een welkomstcadeau!

      Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

      Sowieso een goeie dag
      Elke dag de beste deals
      Uitstekend beoordeeld
      Ook bij jou in de buurt
      Klantenservice
      Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur