Elke dag de beste deals

Een therapeutische verzwaringsdeken: de werking en de voordelen

's Avonds op tijd naar bed, maar vervolgens urenlang wakker liggen en alle schaapjes al geteld? Vee mensen ervaren moeite met in slaap vallen, ook al hebben ze een vermoeid gevoel. Structureel slaaptekort zorgt voor minder goede focus overdag. Ook raak je sneller geïrriteerd en presteer je niet optimaal. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. 1 daarvan is een therapeutische verzwaringsdeken. Misschien is dat wel iets voor jou. 

media-img

Een verzwaringsdeken aanbieding: slaap kindje slaap

Verzwaringsdekens zorgen ervoor dat je lichaam het gelukshormoon serotonine aanmaakt en verlagen tegelijkertijd het stresshormoon cortisol. Het gewicht en de subtiele druk die je krijgt door de zware deken, geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dit gevoel is vergelijkbaar met een stevige knuffel van iemand. Wie wordt daar nou niet rustig van? Val voortaan heerlijk in slaap met een therapeutische verzwaringsdeken. Bij ActievandeDag vind je deze deken voor een hele scherpe prijs. Daarnaast vind je op onze site nog veel meer artikelen voor in de slaapkamer. Zeg maar dag tegen die plafonddienst elke nacht. 

media-img

Verzwaringsdeken met hoes

Als je op zoek bent naar een scherpe aanbieding op een verzwaringsdeken, dan ben je bij ActievandeDag aan het juiste adres. Op onze website vind je verzwaringsdekens met of zonder hoes voor een scherpe prijs. De deken gebruiken met een hoes eromheen, is wat hygiënischer, want de deken zelf is niet wasbaar. Met een wasbare hoes, houd je de deken schoon en fris. Daarnaast is de verzwaringsdeken niet van standaard formaat. Daardoor past deze niet in elke andere hoes. Met de verzwaringsdeken inclusief hoes ben je dus in 1 keer klaar. De bijgeleverde hoes past perfect om de deken, voelt heerlijk zacht aan en is zoals gezegd wasbaar in de wasmachine. Het reliëf op de hoes geeft een luxe uitstraling in de slaapkamer. Nu echt uitgeteld? Bestel vandaag nog jouw therapeutische verzwaringsdeken met hoes. Op ActievandeDag vind je naast producten voor een goede nachtrust nog meer producten voor in huis. Ontdek alle deals.

media-img

Stop met dutten en blijf op de hoogte

Niets meer missen en van alle deals op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Ontvang exclusieve deals van ActievandeDag en bespaar op de aankoop van producten.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur