Elke dag de beste deals

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Bij ActievandeDag vind je de allerbeste aanbiedingen. Bekijk ze hier.

Waar moet je allemaal op letten als je een nieuwe stofzuiger koopt? Het is bijvoorbeeld belangrijk om je bewust te zijn van de zuigkracht zodat die passend is bij de vloeren in je woning. Ook de maximale actieradius is goed om op te letten wanneer je behoefte hebt aan een draadloze stofzuiger. Met deze 5 aandachtspunten haal jij de beste stofzuiger in huis. Bij ActievandeDag vind je de beste stofzuigeraanbiedingen.

media-img

Zuigkracht

Heb je een stenen of houten vloeren in huis? Dan is een stofzuiger voor harde vloeren het meest geschikt. Een huis met veel vloerbedekking trekt veel stof en huisstofmijt aan. Kies daarom voor een stofzuiger met een hoge zuigkracht.

Verstelbaarheid van de stofzuigerstang

Let bij de aankoop van een nieuwe stofzuiger op de verstelbaarheid van de stofzuigerstang. Zo kom je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken en hoge plafonds. Reken voor altijd af met een stoffig huis.

media-img

Het maximale geluidsniveau van de stofzuiger

Hoeveel geluid een stofzuiger maakt, vind je terug op het label. Wel zo handig als je overgevoelig bent voor geluid of een pasgeboren baby hebt. Gemiddeld produceert een stofzuiger rond de 75 dB aan geluid.

media-img

De actieradius van de stofzuiger

De actieradius is de lengte van het snoer en geeft aan hoever je kunt stofzuigen. Gemiddeld is de actieradius van een stofzuiger tussen de 8 en 11 meter. Dit wordt gemeten van de stekker tot aan de zuigmond.  Met een grote actieradius hoef je niet iedere keer van stopcontact te wisselen.

Draadloze stofzuiger

Een draadloze stofzuiger is erg geschikt voor bijvoorbeeld ruimtes met weinig stopcontacten, zoals de Hyundai draadloze stofzuiger. Door voor een draadloze stofzuiger te kiezen heb je veel bewegingsvrijheid en pak je de stofzuiger er gemakkelijk bij.

De mate van stofuitstoot

Op het label van de stofzuiger staat ook de mate van stofuitstoot. Dit gaat van de letters A (laag) tot en met G (hoog). Gelukkig is de uitstoot stof bij nieuwe modellen stofzuigers steeds minder.

Type stofzuiger

Er is een onderscheid te maken in de volgende 5 type stofzuigers:

  • Traditionele stofzuigers inclusief zak

  • Zakloze stofzuigers

  • Steelstofzuigers

  • Robotstofzuigers

  • Kruimel- en handstofzuigers

Onze nieuwsbrief

Behalve een stofzuiger, ook andere goede deals scoren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Zo ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws en mooiste aanbiedingen.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur