Elke dag de beste deals

Genieten van Tapas en Paella? Kies een Spaans restaurant in de buurt

Patatas bravas, brood met Alioli en natuurlijk croquettes. De populairste tapas zowel in Nederland als in Spanje. Niet voor niets is een avondje dineren in een Spaans restaurant dan ook een absolute aanrader. Tapas zijn kleine hapjes, die gemakkelijk gedeelt kunnen worden, zodat je allerlei verschillende gerechten kunt proeven. Een avondje dineren in een Spaans tapas restaurant is daarom een absolute aanrader voor een romantisch diner voor twee, een avondje met vrienden of gezellig avondje quality time met het hele gezin.

Authentieke smaken en traditionele gerechten

Stap je een Spaans restaurant binnen, dan word je direct met open armen ontvangen. De Spaanse vriendelijkheid, de gezellige sfeer en bovenal de heerlijke geuren uit de Spaanse keuken die je direct tegemoet komen, zullen je direct een gevoel van ontspanning geven. Dineren in een Spaans restaurant in de buurt is een ware belevenis op zich en veel meer dan alleen een paar heerlijke gerechten. Naast dat de Spanjaarden bekendstaan om hun heerlijk tapas, is ook een vers bereide paella een aanrader. De klassieke Paella komt van oorsprong uit Valencia, maar wordt in iedere streek volgens eigen ´abuela´s´ traditionele recept gemaakt.

Onbezorgd genieten in een Spaans tapas restaurant

Wil je genieten van de lekkerste kleine hapjes, dan is een Spaans tapas restaurant bij jou in de buurt een absolute aanrader. Proef de Gambas al Ajillo, heerlijke gamba's gekookt in knoflookolie of geniet van de klassieke Patatas Bravas, krokante aardappeltjes met pikante tomatensaus. Elk hapje is een explosie van smaak, perfect om te delen met vrienden en familie. Wil je nu zeker weten dat je de beste prijs betaalt voor jouw bezoek aan een Spaans restaurant? Dan ben je bij Actie van de Dag aan het juiste adres! Hier vind je namelijk regelmatig leuke acties, zodat je naar jouw favoriete Spaans tapas restaurant kunt tegen een gereduceerd tarief. Dubbelop genieten dus!

Het beste van Spanje bij jouw in de buurt

Met het beste Spaans restaurant in de buurt hoef je niet langer naar Spanje te reizen om te genieten van de authentieke smaken van dit prachtige land. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige avond uit met vrienden of een speciale gelegenheid wilt vieren, in een Spaans restaurant zit je gegarandeerd goed! Reserveer dus snel jouw tafel in een Sspaans tapas restaurant en geniet van de heerlijke kleine hapjes die het Spaans restaurant je te bieden heeft. Van vis tot vlees en ook met de veganisten onder ons wordt uiteraard rekening gehouden.

Reserveer jouw plekjes in een traditioneel Spaans restaurant

Culinair genieten in een Spaans restaurant? Wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog jouw tafel bij een Spaans restaurant in de buurt! Laat je onderdompelen in een wereld van smaak, passie en vooral ook gezelligheid. Verwen jezelf met een traditionele paella of probeer verschillende kleine hapjes. Zo heeft de Spaanse keuken voor iedereen wat wils!

Wil je nu niets missen en op de hoogte blijven van de allerlaatste acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg de laatste acties als allereerst in jouw mailbox!

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur