Elke dag de beste deals

Vakantieplezier met Roompot kortingen

Het hele jaar beleef je vakantieplezier in de Roompot-vakantieparken. Of je nou hartje zomer een huisje wil huren of tijdens de koude kerstdagen, bij Roompot heb je gegarandeerd een geweldige vakantie. Van comfortabele familieparken tot luxe design-verblijven op topbestemmingen. Ben je op zoek naar een Roompot kortingscode? Bekijk alle verschillende aanbiedingen waar je het hele jaar door van geniet. 

media-img

Vind de beste acties voor Roompot

Plan een leuk weekend, midweek of hele week weg met je familie of vrienden in één van de leuke Roompot parken in binnen- en buitenland. Luxe en design is niet onbetaalbaar bij Roompot via ActievandeDag. Met de vouchers op onze site boek je via de website van Roompot je volgende vakantie. Voor je het weet geniet je heerlijk in een groot familiehuis of één van de luxere design verblijven. Kom volledig tot rust, samen met je partner of met de hele familie, tijdens een fijne, welverdiende vakantie. Eén ding is zeker, met Roompot vakanties kom je in een gespreid bed terecht. Ga er voordelig tussenuit met de beste aanbiedingen. Dat wil toch iedereen? Bekijk hier alle vakantieparken & camping deals.

media-img

Last minute deals geschikt voor iedereen

Een last minute vakantie is super fijn als je even wil ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Je vindt op de actiepagina kortingsvouchers voor vakanties of overnachtingen bij verschillende partijen. Zo is er altijd wel een ideale last minute vakantie. Roompot heeft veel bestemmingen in binnen- en buitenland waar je morgen al terecht kunt. Lekker uitwaaien op het strand, gezellig zitten bij de openhaard, bordspellen spelen tot 's avonds laat of de hele dag waterpret met de kids. Al weggedroomd bij het idee? Kijk dan snel op de pagina met alle aanbiedingen en last minute deals in eigen land of in het buitenland. Pak die koffer maar gauw in.

Ertussenuit met de familie

Wil je met de hele familie lekker op vakantie? Ook voor grote gezelschappen heeft Roompot zeer geschikte verblijven op leuke bestemmingen. Zo heb je bijvoorbeeld Roompot-locatie 'De Katjeskelder' in Oosterhout, Noord-Brabant. Dit is een park vol vakantiehuizen die ideaal zijn voor grote groepen. De ruime ligging, midden in het bos, zorgt voor rust en ruimte maar ook voor een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen in de buitenlucht. Ga met het hele gezin naar de speeltuin of het zwembad. Tussen de bomen wandel je eindeloos met de familie of speel je verstoppertje met de kids. Er zijn vakantiehuizen tot wel 18 personen zodat jij met de hele familie geniet van een Roompot-vakantie.media-img

Kortingen op Roompot-parken

Via ActievandeDag profiteer je altijd van kortingen op Roompot parken. Je hebt keuze uit meer dan 150 Roompot-vakantieparken in binnen- en buitenland. Wil je snel genieten van een heerlijke vakantie op een toplocatie? Boek vandaag nog één van de leukste vakantieparken en ga er voordelig even tussenuit.

Nooit meer een vakantie deal missen

Wil je geen enkele deal meer missen en op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Dat kan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen. Ontvang daarnaast ook exclusieve deals voor nieuwsbriefabonnees. Zo bespaar je gemakkelijk op je volgende nacht, week of weekend weg. Bekijk alle deals voor overnachtingen van vandaag.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur