Elke dag de beste deals

Beleef puzzelplezier met een puzzelplaat

Een puzzelplaat is handig iedere puzzelaar. Of je nu een hobbypuzzelaar of fanatieke puzzelaar bent. Een puzzelplaat of een puzzelmat zorgt er namelijk voor dat je een puzzel opbergt zonder al je voortgang te verliezen. De gepuzzelde stukjes blijven intact en op hun plek. Zo puzzel jij op een ander moment weer rustig verder. Beleef nog meer puzzelplezier met zo’n handige puzzelplaat. 

media-img

De accessoires van een echte puzzelaar

Een puzzel maken kost tijd en maak je lang niet altijd in 1 keer af. Bij een echte puzzelaar mogen handige puzzel-accessoires daarom niet ontbreken. De puzzelsorteerbak helpt je bijvoorbeeld je stukjes beter te sorteren. En een antislip-mat zorgt dat de puzzel op z’n plek blijft liggen. Wil je de afgeronde puzzel in z’n geheel bewaren? Gebruik daar dan een puzzelmap voor. Een puzzelplaat mag ook zeker niet ontbreken aan de collectie van een echte puzzelaar. Zo’n plaat heeft een handige opstaande rand en vind je in allerlei soorten en maten. Als je vaak grote puzzels maakt, dan is het aan te raden een grote plaat te kopen om het overzicht te behouden. Voor de échte liefhebber is een puzzelplaat met lades een echte aanrader.

media-img

Puzzelplaat met lades

De puzzelplaat met lades zorgt voor ultiem puzzelplezier. Dankzij de plaat met lades berg je de deels gemaakte puzzel eenvoudig op. Door de verschillende lades onder de plaat houd je de stukjes gesorteerd bij elkaar. Maak bijvoorbeeld onderscheid in de kant- en hoekstukjes of sorteer op kleur en houd ze gescheiden in de verschillende lades. Lekker overzichtelijk. Daarnaast raakt de puzzel door een puzzelplaat niet incompleet als je deze een tijdje opbergt.

Keer op keer veel puzzelplezier

Met de puzzelplaat maak je puzzelen voor jezelf makkelijker en leuker. En zo’n plaat blijft herbruikbaar. Zodra je een puzzel afrondt, ga je met de volgende puzzel aan de slag op dezelfde plaat. Op de site van ActievandeDag vind je handige producten zoals een puzzelplaat voor een scherpe prijs. Bekijk snel de productpagina voor alle aanbiedingen van vandaag. 

media-img

Geen (puzzel)deal meer missen

Elke dag de nieuwste deals in je inbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve deals speciaal voor nieuwsbriefabonnees. Zo grijp je nooit meer mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur