Elke dag de beste deals

Leer een taal via een online taalcursus

Staat het al jarenlang op je lijstje om een vreemde taal te spreken? Verleg dan nu je grenzen en volg een online taalcursus. Leer een nieuwe taal spreken, lezen, schrijven en verstaan. Met behulp van een docent praat je de volgende vakantie een aardig woordje mee. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er meerdere online taalcursussen bij Actie van de Dag te vinden. Leer volledig een nieuwe taal of verbeter alleen je taalvaardigheden. Het kan allemaal met een online cursus die je gewoon vanuit huis volgt. Vergroot je wereld en spreek vloeiend een taal naar keuze.

Verbeter je Engels

Engels is de meest gesproken tweede taal binnen Nederland. De taal is niet meer weg te denken en je hebt er onbewust dagelijks mee te maken. Wil je de taal beter onder de knie krijgen en zelfverzekerd de taal beheersen? Verbeter jouw Engelse taalvaardigheden tijdens een taalcursus. Dit is mogelijk van niveau A1 tot en met B2+. Binnen een mum van tijd is je Engelse grammatica en woordenschat verbeterd.

Let’s get Spanish

Hola, ¿cómo estás? Ga je graag op vakantie naar Spanje, maar kom je in het Spaans niet verder dan het bestellen van je dagelijkse kopje koffie? Leer stap voor stap de Spaanse taal kennen met behulp van een online docent. En praat tijdens je volgende vakantie een aardig woordje Spaans mee.

media-img

Alle wegen leiden naar Rome

Verbeter jouw Italiaanse woordenschat en leer de Romaanse taal spreken. Naast dat het een prachtige taal is, is het ook in vier landen een officiële taal. De cursussen volg je gemakkelijk  online. Na afloop ontvang je een certificaat. Wedden dat jij tijdens je volgende Italiaanse vakantie een aardig gesprek in het Italiaans voert.media-img

Bonjour

Meer dan 200 miljoen mensen wereldwijd spreken de Franse taal. Ben jij de volgende Emily in Paris? Volg een professionele cursus Frans en leer de taal correct spreken, luisteren en schrijven. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een ervaren docent deelt graag zijn of haar ‘amour’ voor de Franse taal en cultuur.

Taal-update

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste taalcursussen en aanbiedingen? Ontvang als eerste inspiratie op het gebied van taalcursussen. Tip: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur