Elke dag de beste deals

Online cursus Spaans: ¿hablas Español?

Heb je een vakantie gepland naar Spanje of een ander Spaanstalig land? Dan is het super handig om een klein woordje Spaans te spreken en te verstaan. Dat komt altijd van pas, want Spaans staat niet voor niets in de top 5 wereldtalen. Leer de basis met een cursus Spaans voor beginners van ActievandeDag. Houd dus onze website in de gaten, want je vindt hier regelmatig taalcursus-aanbiedingen. Zo leer je stap voor stap de Spaanse taal met een eigen online docent en dat voor een scherpe prijs. Muy bien.

Online Spaans leren

Of je nu in een Spaanstalig land vakantie viert, rondreist of op zakentrip gaat: met een paar woorden Spaans kom je al een heel eind en maak je makkelijker contact. Dus wil je jouw woordenschat uitbreiden en zelf een 'cerveza' of 'vino' bestellen als je op een terras zit? Dan is een online cursus Spaans voor beginners zeker wat voor jou. Met behulp van een online docent leer je, op eigen tempo, de basis van de Spaanse taal. Hoe leuk is dat.

Cursus Spaans voor beginners

Spaans is een super mooie taal, maar is lastig om te leren. Deze Spaans cursus is instap klaar, gericht op beginners. Met alleen losse woorden kom je er niet, daarom breid je met deze cursus niet alleen je woordenschat uit, maar leer je ook over grammatica en hoe je zinnen opbouwt. De cursus is samengesteld door verschillende taalexperts die de Spaanse taal zelf op latere leeftijd leerden. Hierdoor is het een cursus waarbij iedereen makkelijk aanhaakt. Geen talenknobbel? Dan is deze cursus ook wat voor jou.

Leer stap voor stap

Doe je mee? Dan krijg je een online cursusboek en toegang tot een digitale leeromgeving. Als je tijdens de cursus ergens tegenaan loopt of wilt oefenen met het Spaans spreken, dan mag je altijd mailen of bellen met jouw online docent. Wanneer je geslaagd bent voor de cursus, krijg je een mooi certificaat. Je hebt dan de basis van de Spaanse taal onder de knie. De eerstvolgende vakantie of zakentrip red je jezelf prima, ook zonder Google Translate. Als je je nog verder wil onderdompelen in de Spaanse cultuur, vind je op onze website ook regelmatig aanbiedingen voor koken & tafelen. Hierbij leer je om typische Spaanse gerechten te kokkerellen. Wanneer je niet uitgeleerd raakt, bekijk dan alle andere aanbiedingen voor online cursussen.

Mis geen enkele aanbieding

Wil je geen enkele deal meer missen en op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Dat kan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen. Je ontvangt daarnaast ook exclusieve deals voor nieuwsbriefabonnees. Zo grijp je nooit mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur