Elke dag de beste deals

Leer ook werken met Microsoft Office 365 en volg een cursus

Microsoft Word, Excel en PowerPoint worden in het bedrijfsleven veel gebruikt. Kan jouw kennis van deze programma’s wel een boost gebruiken en wil je ze efficiënt leren gebruiken? Verbeter je vaardigheden door een cursus te volgen en ontdek hoe je Office 365 kunt omtoveren tot jouw ideale digitale werkplek. Zowel voor beginners als gevorderden is een cursus erg nuttig. We lichten de programma’s hieronder toe, zodat je een passende Office 365 cursus vindt die aansluit bij jouw wensen.

Word

Met Microsoft Word heb je hoogstwaarschijnlijk al gewerkt. Het is dan ook één van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Bij Word draait het, zoals de naam al zegt, om woorden. Je kunt hier gemakkelijk teksten in lezen, schrijven, opmaken en uitprinten. Tijdens de cursus leer je omgaan met de belangrijkste functies. Werk je voor het eerst met Word? Dan krijg je met een Microsoft Office cursus de juiste basis. Wel zo fijn. Ook voor de gevorderde gebruiker is een cursus erg nuttig omdat Word veel functies kent. Waarschijnlijk haal je nog lang niet alles uit het programma. Hoe meer functies je leert kennen, hoe efficiënter je kunt werken.

Excel

Ben je meer van cijfers dan van letters? Excel is een spreadsheet en is geschikt om allerlei gegevens mee bij te houden. In de basis is het een rekenbladprogramma waar je cijfers en data in verwerkt. Het programma heeft veel functies en wordt daarom gebruikt door veel verschillende bedrijven. Maar ook in je eigen huishouden is kennis van Excel heel handig. Denk aan een huishoudboekje of adressenbestand bijhouden. Het bespaart je veel tijd wanneer jij je weg kent in Excel en weet waarvoor je alle functies kunt gebruiken.

PowerPoint

Je eigen presentaties ontwerp je gemakkelijk met PowerPoint. Kies voor werken met sjablonen of creëer je slides helemaal zelf. Door tekst, afbeeldingen, illustraties en video’s toe te voegen, zorg je ervoor dat het een prikkelende presentatie wordt. Weet je al hoe de basis werkt? Ook voor PowerPoint geldt dat er vele functies zijn, die je hoogstwaarschijnlijk nog niet allemaal gebruikt. Haal alles uit je presentaties met een cursus. Succes verzekerd.

Nieuwsbrief 

Ben je op de hoogte van de laatste cursus office 365? Daarnaast biedt ActievandeDag ook vele andere cursussen aan. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur