Elke dag de beste deals

Hebbes: een Microsoft Office licentie voor jou

Heb je een Microsoft Office licentie nodig, bijvoorbeeld omdat je oude verloopt of omdat je een nieuwe laptop hebt? Scoor dan een nieuwe licentie via ActievandeDag. Voor veel mensen is deze licentie een must om te werken op een PC of laptop. Je gebruikt het Microsoft Office pakket bijvoorbeeld om te werken met Word, Excel en PowerPoint. Deze programma’s staan namelijk niet standaard geprogrammeerd op een computer.

Daarom koop je een Office licentie

Een Office licentie is op bijna alle apparaten te installeren. Het maakt niet uit of je de licentie nodig hebt voor zakelijk of privégebruik. De licentie werkt perfect voor zowel Windows (bij het besturingssysteem Windows 10 of hoger) als voor Mac (bij Mac Sierra of hoger). Door de Office licentie hoef je geen abonnement aan te schaffen om op je laptop met alle Office programma’s te werken. Je koopt eenmalig de licentie en hebt vervolgens jarenlang profijt van alle programma’s in het pakket.

Een goedkope Office licentie voor jou

Of je nou student, manager of directeur bent: Microsoft Office is bijna een onmisbaar softwarepakket. Maar het is niet goedkoop. Daarom vind je op onze website een goedkope Office licentie. Je vindt de licentie bij ActievandeDag voor zo’n scherpe prijs, omdat het ongebruikte licenties van bedrijven zijn. Wil je je computer nog verder uitbreiden met programma’s zoals InDesign, Première of Photoshop? Op onze licenties pagina vind je allerlei handige licenties, mét korting.

Voor iedereen toegankelijk

De licentie is heel eenvoudig te installeren en te gebruiken in bijna iedere taal. Het Office pakket bevat ook nog eens 4 trainingen, die je leren de programma’s slim te gebruiken. Zo heb je een training voor Microsoft Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Je leert de basis en krijgt daarnaast handige tips en tricks om de programma’s optimaal te benutten. Raak je niet uitgeleerd? Kijk dan welke online cursussen er nog meer aangeboden worden. Profiteer van de scherpe deal en installeer vandaag nog een Microsoft Office pakket op jouw computer of laptop.

Nooit meer een deal mislopen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle deals die dagelijks online komen op ActievandeDag. Je ontvangt daarnaast exclusieve deals voor nieuwsbriefabonnees. Zo grijp je nooit mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur