Elke dag de beste deals

Kinderstad Heerlen: hét uitje voor een superleuke dag

Pretpark Kinderstad Heerlen is het ultieme dagje uit in Limburg voor het hele gezin. Draai rondjes in de draaimolen of beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan. Weer of geen weer, dat maakt niet uit. In het overdekte kinderparadijs kun je namelijk altijd terecht. Bezoek het kinderpark met korting via ActievandeDag. Durf jij het aan in de achtbaan?

Kinderstad Heerlen

De naam zegt het al: Kinderstad Heerlen is bijna een echte stad. Voor zowel kleine als grote kinderen is het dé speelplek van Limburg. Ontmoet Mascotte Max Majoor bij bijna elke attractie. Max let erop of alle kinderen aan de leeftijd- en lengte-eisen voor de attractie voldoen. Veiligheid gegarandeerd. Willen de kids een rondje maken in de draaimolen? Dat kan. Of liever rondjes rijden en botsen in de botsauto’s en klauteren in het klauterkasteel. Ook daarvoor ben je bij Kinderstad Heerlen aan het juiste adres.

Allerlei attracties

Kinderstad Heerlen staat vol met leuke attracties voor zowel jonge als iets oudere kinderen. Draai bijvoorbeeld rondjes totdat je duizelig bent in de gekleurde draaimolens. Maar de echte pretparkfans willen natuurlijk maar één ding: een ritje in de achtbaan. In Kinderpark Heerlen haal je jouw hart op. Stap in de trein en begin aan jouw reis. Verdwaal in het 3 etages hoge doolhof vol met hindernissen en glijbanen. Even bijkomen van de attracties? Breng een bezoek aan de automatenhal. Wie weet grijp jij goed en ben je de gelukkige winnaar van snoep of een nieuwe knuffel.

Eten en drinken 

Kom even rustig bij van een tiptop dag met een bezoek aan de cafetaria. Neem plaats aan een van de picknicktafels van het gezellige terras en geniet van een lekkere milkshake. Sluit de dag af met een frietje of een broodje kroket. Ook mag je je eigen etenswaren meenemen naar Kinderstad Heerlen.  Het kinderpark is het gehele jaar van maandag tot en met zondag open. Het is mogelijk online een reservering te maken voor je bezoek.

Nieuwsbrief

Naast aanbiedingen voor Kinderstad Heerlen ook op de hoogte blijven van andere uitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van onze te gekke aanbiedingen en deals.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur