Elke dag de beste deals

Kamerplanten: de sfeermakers voor in huis

Kamerplanten zijn hot, hip en helemaal van nu. Denk maar aan dé interieurtrend: de Urban Jungle. En dat is niets voor niets. Planten zorgen voor sfeer, gezelligheid en fleuren je huis op. En dat niet alleen; ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid met hun luchtzuiverende werking. Bekijk snel of ActievandeDag een alle buiten deals met korting en maak jouw urban jungle compleet!

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle tuin en buiten deals

5 redenen waarom je kamerplanten in huis haalt

  • Verstopte neus? Omring jezelf met planten! Deze verhogen de luchtvochtigheid en stofdeeltjes nemen af.
  • Planten zijn luchtzuiverend en creëren een schonere lucht in huis: die groene rakker zorgt voor een betere luchtkwaliteit en geeft daarvoor zuurstof en luchtvochtigheid voor in de plaats.
  • Wist je dat kamerplanten de akoestiek in huis verbeteren? Planten zijn geluiddempend en verbeteren daarmee de akoestiek.
  • Kamerplanten zijn dé ideale collega’s. Ze zorgen voor een betere sfeer, gemoedstoestand en schone lucht. Daarbij kun je je beter concentreren als je je omgeeft met groen.
  • Zeg maar dag tegen hoofdpijn. Planten verminderen de kans op dat typische kwaaltje waar ieder weleens mee kampt: hoofdpijn. Sommige kamerplanten halen de stof Formaldehyde uit de lucht; één van de grootste hoofdpijnveroorzakers.

Groene vingers…Of toch niet?

Je hebt echt geen groene vingers nodig om kamerplanten in leven te houden. Er bestaan gewoonweg makkelijke planten die weinig verzorging nodig hebben. Durf je de uitdaging aan te gaan? Bekijk snel welke plantbaby bij jou past:

  • Aloë Vera: water? Geen zorgen de Aloë Vera geplant neemt de 2l regel niet zo nauw. In de lente- en zomermaanden heeft deze aan een beetje water genoeg. ’s Winters kan hij gerust weken zonder water. Of je maakt er gewoon een gezichtsmasker van.
  • Cactus: niet dood te krijgen. Deze valt onder de noemer ‘ik krijg zelfs een vetplant dood’. De cactus is gewend aan een droge omgeving, en kan wel tot een maand zonder water.
  • Sansevieria: deze plant komt van origine uit de woestijn, en is gewent aan periodes van droogte. Let wel op: niet geschikt voor de katten- vrouwtjes of mannetjes onder ons.

Een kamerplant met korting

Kun jij niet wachten om je huis op te fleuren met een kamerplant? Bij planten kun je zelf kiezen hoeveel je ervoor over hebt; je hebt ze in iedere prijsklasse. Neem eens een kijkje tussen onze tuin &buiten pagina of wij kamerplanten met korting aanbieden.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur