Elke dag de beste deals

Oosters genieten? Reserveer dan bij een Indonesisch restaurant!

Wil je culinair genieten met unieke kruiden en smaken? Kies dan voor een Indonesisch restaurant en geniet van de heerlijke gerechten die gemaakt worden middels traditionele recepten van de andere kant van de werken. De authentieke smaken uit de Indonesische keuken zijn een absolute aanrader als je dol bent op lekker en vooral ook smaakvol eten bereid met allerlei verschillende soorten verse kruiden. Alle gerechten worden gemaakt met passie, liefde en natuurlijk echt vakmanschap van de koks.

Culinair genieten van allerlei smaken

De Indonesische keuken staat bekend om allerlei verschillende heerlijk smaken en geuren. Van pittig gekruid vlees tot overheerlijke milde curry’s, die vers in de keuken van een Indonesisch restaurant voor je worden bereid door de chef. Naast het heerlijke eten, weten ze je ook perfect in de watten te leggen als het gaat om sfeer, gezelligheid en gastvrijheid. Een avondje eten bij een Indonesisch restaurant is een ware beleving op zich. Naast de verschillende soorten curry’s, is ook de typische Indonesische rijsttafel een aanrader. De gastheer of gastvrouw van het Indonesisch restaurant legt je met alle plezier uit welke mogelijkheden er allemaal zijn, zodat je verzekerd bent van de lekkerste gerechten.

Uitgebreid dineren in een Indonesisch restaurant

Kies je voor een avond uitgebreid eten in een Indonesisch restaurant, dan begin je met een heerlijk voorgerecht. Hierbij moet je denken aan lemper, kleine kleefrijstrolletjes gevuld met gekruide kip of een frisse gado gado salade boordevol verschillende groenten en de kenmerkende Indonesische pindasaus. Na het voorgerecht is het tijd voor het hoofdgerecht. De keuze is ook hier enorm en zal met een uitgebreide menukaart een flinke uitdaging zijn. Kies voor een heerlijke zelfgemaakte rendang, een stoofgerecht van rundvlees in een kruidige saus of ga voor een nasi goreng als onderdeel van een indonesische rijsttafel? Welk gerecht je ook kiest, je zult iedere keer weer worden verrast door de unieke smaakcombinaties die de Indonesische keuken te bieden heeft.

Indonesische rijsttafel voor iedereen

Wil je alle smaken kunnen proeven die de Indonesische keuken je te bieden heeft? Kies dan voor een heerlijke uitgebreide Indonesische rijsttafel bij een Indonesisch restaurant in de buurt. Deze rijsttafel bestaat uit allerlei verschillende gerechten, die worden geserveerd met witte rijst. Deze traditie gaat terug tot de tijd van de Nederlands-Indische koloniale periode. De Indonesische rijsttafel staat dus niet alleen voor een gegarandeerde avond culinair genieten, maar is ook onderdeel van de rijke cultuur en geschiedenis van Indonesië en combineert invloeden uit verschillende regio's tot meerdere heerlijke gerechten.

Reserveer nu bij een Indonesisch restaurant in de buurt

Voordelig genieten van de Indonesische keuken? Reserveer dan jouw plek bij een Indonesisch restaurant in de buurt! Bij Actie van de Dag bieden we regelmatig leuke acties, die een avond dineren tegen een scherpe prijs bij een Indonesisch restaurant mogelijk maakt. Wacht dus niet te lang en zorg dat je jouw tafeltje tijdig reserveert, zodat je onbezorgd kunt genieten van al het lekkers wat deze keuken te bieden heeft.

Wil je nu altijd op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerst op de hoogte van acties en aanbiedingen en kun je direct jouw tafeltje reserveren bij je favoriete restaurant.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur