Elke dag de beste deals

Een fondueset kopen? Dit zijn de 4 meest gebruikte

Is het een feestdag of heb je een gezellige avond met vrienden en familie op de planning staan? Dan is een fondueset onmisbaar! Heerlijk lang tafelen met een rode wijn en je eigen hapje klaarmaken. Er zijn verschillende soorten en maten fonduesets verkrijgbaar. Het hangt er vanaf welke ingrediënten je wilt fonduen. ActievandeDag licht de 4 meest gebruikte fonduesets voor je uit. Bekijk alle deals van ActievandeDag.

Kaasfondue

De kaasfondue is één van de meest verkochte en gebruikte fonduesets van allemaal. Je favoriete groenten en brood dip je heerlijk  door de gesmolten kaas. Een traditionele kaasfondueset is gemaakt van aardewerk en reageert snel op het verlagen of verhogen van de temperatuur. De kaas blijft goed warm in de pan, zonder aan te koeken. Handige tip: de meeste kaasfonduesets zijn ook geschikt voor chocoladefondues.

Vleesfondue

Bij een vleesfondue dip je kleine stukjes vlees in bouillon langzaam gaar. Het antispatscherm voorkomt dat er bouillon op je kleding komt. Het is belangrijk dat een vleesfondueset goed z’n warmte vasthoudt, daarom zijn deze vaak gemaakt van gietijzer of RVS. Ook een vleesfonduesets kun je gebruiken als chocoladefondue. 

Chinese fondue

De Chinese Huo Guo, beter bekend als de hotpot heeft veel weg van een vleesfondueset. De Chinese fondue heeft, in verhouding met de traditionele vleesfondueset, een veel grotere pan. Ideaal voor verjaardagen en feesten. In de Chinese fondue kook je voornamelijk vlees, groente en noedels. Met eetstokjes of speciale visnetjes, haal je het eten uit de pot. 

Chocolade fondue

Zijn jij en je vrienden of familie échte zoetekauwers? Dan is een chocolade fondueset de perfecte gast aan tafel. Dip je favoriete fruit, spekjes en koek in de chocolade en genieten maar. Chocolade fonduepannen zijn over het algemeen een stuk kleiner dan andere fonduepannen. Een chocoladefontein is natuurlijk andere koek. Deze fondue pompt de gesmolten chocolade omhoog en valt als een fontein weer naar beneden.

Fondueset in de aanbieding kopen voor elk moment

Wil jij geen enkele fonduesetveiling missen? Gezellig tafelen met vrienden en familie. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur