Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar Movie Park Germany

Wil je een spectaculair en spannend dagje uit met vrienden of het gezin? Ga dan naar Duitsland en ontdek Movie Park Germany! Hét attractiepark waar alles draait om films. Sta oog in oog met jouw favoriete TV-helden, stap in de coole attracties en bezoek de leukste shows. Wanneer Movie Park Germany online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk tussen alle uitjes of we goedkope tickets hebben voor Movie Park Germany.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Het park

Movie Park is voor iedereen die op zoek is naar een gezellig dagje boordevol actie voor jong en oud. Elk jaar rolt Movie Park Germany de rode loper uit voor een seizoen boordenbol nieuwigheden. Weet jij de nieuwste top secret Area 51 te vinden? Stap in één van de bevoorradingsboten en kijk achter de schermen van de legendarische onderzoeksfaciliteit. Geloof je de geruchten of niet? Spreidt je armen uit en glij met de Avatar Air Glider door de lucht. Zie jij het themagebied “Federation Plaza” al? Waar het Star Trek™ universum tot leven komt. Nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor je eerste reddingsmissie, wordt je met warpsnelheid in de triple launch achtbaan naar een nieuw sterrenstelsel gelanceerd. Waar ook twee oude sterren een comeback maken. Met de nieuwe film 'LOONEY TUNES 4-D starring ROAD RUNNER and WILE E. COYOTE' geeft Movie Park Germany de geliefde figuren een nieuw thuis in de Roxy Cinema op de Hollywood Boulevard.

De wereld van Spongebob

Ben jij een échte SpongeBob fan? Dan ben je bij Movie Park Germany aan het juiste adres. Dompel je onder in de wereld van SpongeBob en ga op reis in zijn onderwaterwereld. Ga het wildwatergevecht aan met al jouw helden uit de Bikini Bottom, neem plaats in De Vliegende Hollander of speur de levensgrote SpongeBob op in de wandelpaden van Movie Park. Lukt het jou om samen op de foto te gaan? 

Leeftijd Movie Park Germany

Iedereen is welkom bij Movie Park Germany. Je mag gratis naar binnen als je onder de 4 jaar bent. Vanaf de leeftijd 4 jaar betaal je voor een kaartje. Vanaf 12 jaar betaal je voor een volwassenen kaartje.

Speedy Pass

Is het druk, of gaan jullie midden in de schoolvakantie? Betaal iets meer voor de Speedy Pass. Hiermee ontwijk je de drukte en loop langs de rij tot je bijna bij het gedeelte komt waar je in kunt stappen; zonder wachten!

Plattegrond Movie Park Germany

Ben jij benieuwd naar de plattegrond van Movie Park Germany? Neem dan een kijkje op de website en stippel de route uit. Zo kun je vast bepalen in welke attracties je wilt. Laat de voorpret maar beginnen. 

Openingstijden Movie Park Germany

De openingstijden van het attractiepark kunnen per dag verschillen. Voor de openingstijden kun je het beste even op de website van Movie Park kijken.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur