Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar Burgers'Zoo

Zijn jullie gek op dieren? Dan is Burgers’Zoo het perfecte dagje uit. Hier sta je oog in oog met jouw favoriete dier, en ga je echt op avontuur. Ontdek de overdekte jungle en vang een glimp op van een aardvarken voordat je met de gieren doorreist naar de woestijn om vervolgens op safari een cheeta te spotten. Wanneer er een actie met Burgers’Zoo online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk tussen alle uitjes of we goedkope Burgers’Zoo tickets hebben.

Het Park

Kijk je ogen uit en ontdek waar Burgers’Zoo bekend om staat; als bezoeker krijg je een kijkje hoe de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Burgers’Zoo is onderverdeeld in 7 themagebieden waarvan elk zo zijn eigen karakteristieken heeft.

Start bij het park waar je de mensapen kunt observeren, de Aziatische olifant, flamingo’s en nog veel meer dieren kunt bekijken. Duik je mee in 8 miljoen liter water? En loop langs het grootste levende koraalrif in aquaria in Europa. In de Rimba maak je een tocht door het Maleise tropische regenwoud. Hier ontdek je Siamangs, Laponders en Maleise beren. Durf jij op zoek te gaan naar de koning van de Jungle?

Themawandelingen

Voor de échte nieuwsgierige aagjes heeft Burgers’Zoo wat leuks bedacht: themawandelingen. In Burgers’Zoo valt er van alles te leren over de voeding, het gehoor van de dieren of de leefomgeving van bepaalde diersoorten. Krijg antwoord op de vraag welke dieren uitzonderlijk oud worden en hoe het zit met de verzorging van hoogbejaarde dieren. Wil jij nóg meer weten over je favoriete dier? Boek een rondleiding door het park, en krijg antwoord op al jouw vragen. Bekijk hier welke themawandeling het best bij jou past.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Spelen

Ben jij inmiddels toe aan een bakkie? Neem je kids mee op avontuur richting de speeltuin en laat ze als een échte Tarzan of Jane het Avonturenland in slingeren, terwijl jij in alle rust kunnen genieten van een kop koffie en gebak op het terras van Het Park Restaurant.

Impressie

Leeftijd Burgers’Zoo

Iedereen is welkom bij Burgers’Zoo! Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor de Burgers’Zoo kaartjes

Plattegrond Burgers’Zoo

Ben jij benieuwd naar de Burgers’Bush, Desert, Ocean Safari, de Mangrove of de Rimba? Bekijk de plattegrond van Burgers’Zoo en stippel jouw route alvast uit.

Openingstijden Burgers’Zoo

Burgers’Zoo is normaal geopend vanaf 09:00. Voor de meest actuele openingstijden kun je het beste even op de website van Burgers’Zoo kijken.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur