Elke dag de beste deals

Een dagje naar Thermen Soesterberg

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Kom tot rust in de bosrijke omgeving van Soesterberg met een dagje Thermen Soesterberg. Een dagje wellness is heerlijk tot rust komen in de sauna, lekker bubbelen of jezelf laten verwennen met een massage. Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig tickets met korting voor wellnessresorts aan. Houd onze sauna en beauty acties in de gaten voor de meest actuele acties.

Bekijk alle sauna en beauty deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle hotelovernachting deals

Thermen Soesterberg faciliteiten

Je dagje wellness begint met een fijne start in het voeten bad. Zo bereidt je je lichaam alvast voor op wat er komen gaat. En laat je vervolgens verrassen door de hoeveelheid aan verschillende sauna’s die allen stuk voor stuk uniek zijn. Ga je voor magie? Dan is het Sauna Theater dé plek voor jou. Ben jij meer een romanticus? Wat dacht je van de Rozensauna die voor een milde, zoete en romantische ervaring zorgt. Opwarmen doe je in de Maa sauna bij een knapperend haardvuur. Naast dit ruime aanbod aan unieke sauna’s kun je genieten van de authentieke sauna’s, zoals het stoombad of de Finse sauna. Na al die warmte kun je afkoelen in de koelgrot of in één van de vier grote zwembaden, waarvan er twee in de buitenlucht aan de rand van het resort op de grens van het bos liggen. Een fijn en rustig uitzicht gegarandeerd!

Thermen Soesterberg badkledingdagen

Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Soesterberg, maar ben je (nog) geen fan van bloot? Thermen Holiday organiseert een groot aantal badkledingdagen waarop het dragen van badkleding verplicht is. Iedere dinsdag is het verplicht om badkleding te dragen.

Een ontspannen nachtje weg

Woon jij niet in de buurt van Thermen Soesterberg of wil je een romantische nachtje weg? Combineer dan jouw bezoek met een nachtje weg en maak er een écht een uitje van. Het Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort ligt in de buurt van Thermen Soesterberg. ActievandeDag biedt regelmatig hotelovernachtingen met korting aan voor deze specifieke hotels. Bekijk hier onze hotelpagina en wie weet scoor jij een fijne hotelovernachting met extra korting.

Adres en openingstijden van Thermen Soesterberg

Ga jij met de auto richting Thermen Soesterberg? Het adres is: Frits Koolhovenweg 8 in Soesterberg. Jouw auto kun je gratis parkeren op het terrein van Thermen Soesterberg. Vergeet alleen niet een parkeermuntje mee te nemen bij het uitchecken; hiermee kun je het parkeerterrein weer verlaten.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur