Elke dag de beste deals

Een dagje naar Thermae 2000

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Kom tot rust in de bekendste sauna van Limburg: Thermae 2000 in Valkenburg; verscholen midden in het groen bovenop de Cauberg met het schoonste water van Nederland en maar liefst 60.000 m2 wellness oppervlakte. Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig tickets met korting voor wellnessresorts aan. Houd onze sauna en beauty acties in de gaten voor de meest actuele acties.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Thermae 2000 faciliteiten

Of je nou een doorgewinterde sauna fan of een beginner bent. Bij Thermae 2000 is er een uitgebreid aanbod aan verschillende sauna’s en baden; voor ieder wat wils! De nieuwste aanwinst is de Pjöra sauna. Deze sauna is gemaakt van zoutstenen die uit het Himalaya gebergte komen wat een heilzame werking op de luchtwegen heeft. Ben je fan van een hoge luchtvochtigheid? Dan kun je terecht in de Finse Valo sauna, de eucalyptus sauna of één van de verschillende stoombaden. Plons na al die warmte in een koud of warm thermaal bad. En voel de spanning met elke bubbel weg bubbelen in de whirlpools. Vergeet ook vooral het bijzondere blote voeten pad niet waarna je met een heerlijk relaxt gevoel naar huis gaat. 

Wellness Hotel

Je hoeft niet ver voor een ontspannen nachtje weg. Thermae 2000 beschikt over een eigen 4-sterren hotel. Ga voor gemak en hou het relaxte gevoel vast en wandel van de sauna direct door naar de comfortabele kamers. Ben je na een dagje wellness toe aan wat anders? Combineer jouw sauna weekend met een wandeling door de prachtige omgeving of bezoek Valkenburg en heb het gevoel écht even weg te zijn. Net Frankrijk, maar dan dichtbij huis!

Adres en openingstijden van Thermae 2000

Ga jij met de auto richting Thermae 2000? Het adres is: Cauberg 25 6301 BT Valkenburg aan de Geul. Voor het hotel kun je parkeren voor een hele dag en de parkeerkosten betaal je ter plaatsen. Bekijk voor je bezoek de openingstijden op de website van Thermae 2000. Goed om te weten: op bepaalde dagen is het dragen van badkleding verplicht. Ook deze informatie vind je op de website. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur