Elke dag de beste deals

Een dagje naar Ouwehands Dierenpark

Zijn jullie échte dierenliefhebbers? Dan is Ouwehands Dierenpark het perfecte dagje uit. Hier sta je neus aan neus met de ijsbeertweeling, observeer je de witte leeuwen vanuit een uitkijkpost en bewonder je de reuzenpanda’s. Wanneer er een actie met Ouwehands Dierenpark online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk tussen alle uitjes of we goedkope Ouwehands Dierenpark tickets hebben.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Het park

Kijk je ogen uit leer de dieren echt kennen tijdens de vele activiteiten die Ouwehands Dierenpark aanbiedt, zoals de zeeleeuwenshow, het voedermoment van de pinguïns of bewonder de sterrenhemel. Vergeet vooral Het Berenbos niet. Hier genieten de bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van hun onbezorgde leven. Wil je meer leren over de leefgewoontes van alle dieren? Bezoek dan één van de tentoonstellingen in de Academie, een educatief centrum in Ouwehands

Reuzenpanda’s

Uniek in Nederland: reuzenpanda’s. Maar in Ouwehands Dierenpark kun je deze bewonderen. Heb je al eens van Xing Ya en Wu Wen gehoord? Zij leven in het reuzenpandaverblijf Pandasia waar je meer leert over de reuzenpanda’s en andere Aziatische diersoorten.  

Spelen

Wat is er leuker dan naar een dierenpark gaan? Naar een dierenpark gaan en daar de leuke speurtochten volgen! Zo ontdekken jullie samen spelenderwijs het park. Via de Ouwehands Dierenpark website kun je verschillende speurtochten downloaden. Ben jij inmiddels wel toe aan een bakkie? Neem je kids mee op avontuur richting de overdekte speeljungle, RavotAapia, en laat ze als Tarzan of Jane rondslingeren terwijl jij in alle rust kunnen genieten van een kop koffie.  

Ouwehands Pandajournaal

Ben jij bang jouw favoriete vrienden uit het oog te verliezen nu Ouwehands gesloten is vanwege het corona virus? Of de baby’s opgroeien zonder dat je hun groeiproces kunt meemaken? Ouwehands Dierenpark heeft dit op een bijzondere manier opgelost. Op hun Youtube kanaal delen zij wekelijkse updates uit het dierenpark. Denk aan jonge Reuzenpanda, Fan Xing, die langzaam aan groter wordt, de voedermomenten van de Giraffen of de Gorilla’s!

Leeftijd Ouwehands Dierenpark

Iedereen is welkom! Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor tickets van Ouwehands Dierenpark. Met een beetje geluk kun je entreekaartjes met korting scoren. Houd onze nieuwsbrief in de gaten en ben altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties!

Openingstijden Ouwehands Dierenpark

Oudehands Dierenpark is het hele jaar geopend voor iedereen, maar de openingstijden verschillen per dag. Voor de meest actuele openingstijden kun je de website van Oudehands Dierenpark bekijken. 

Met korting naar Ouwehands Dierenpark

Op dit moment hebben wij geen aanbieding voor Ouwehands Dierenpark online staan. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de leukste dagjes uit voor het gezin. Zo ben jij als eerste op de hoogte als je weer tickets met korting voor Ouwehands Dierenpark kunt kopen!

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur