Elke dag de beste deals

Dagje uit Duinrell

Op zoek naar een leuke dagje uit voor het hele gezin? Attractiepark Duinrell weet van plezier maken. Niet alleen voor de grote, stoere kinderen, maar ook voor de allerkleinsten. Geniet van meer dan 40 attracties en shows, of neem een plons in het Tikibad; niet voor niets het grootste waterpark van de Benelux! Voor de échte fun seekers kun je overnachten op Vakantiepark Duinrell.

Wanneer er een actie met Duinrell online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting, of kun je gaan voor een mini-break met het gezin. Kijk tussen alle uitjes en vakanties of we goedkope Duinrell tickets hebben.

Attracties en shows

Duinrell: het attractiepark voor iedereen. Neem je mini-me’s mee naar de speeltuin of één van de leuke shows. Elke zomer weer spectaculair! Of ga op zoek naar Rick de Kikker. Als ze al wat ouder zijn, weet je ze wel warm te maken voor de alom bekende kikkerachtbaan, de trampolines, Schip Ahoi of de leuke botsboten. Echte fanatiekelingen kunnen de adrenaline opzoeken in de achtbaan Falcon; een achtbaan met duikvlucht, looping én kurkentrekker.

Vakantiepark Duinrell

Op zoek naar een spetterende mini-break voor het hele gezin? Gewoon om het kan, en omdat één dag niet genoeg is. Een vakantie op Duinrell staat voor plezier, actie en onvergetelijke momenten met het hele gezin. Met meer dan 40 attracties voor de kleine helden en avonturiers heb je ook nog het Tikibad waar de spanningen hoog op lopen. Een vakantie op Duinrell hoeft niet alleen maar actief en spetterend te zijn. Midden in de prachtige, bosrijke omgeving kun je ook heerlijk wandelen, of neerploffen op het lange zandstrand ‘De Wassenaarse Slag’.

Tikibad

Wist jij dat Tikibad het grootste waterpark van de Benelux is? De kaartjes voor dit zwemparadijs koop je apart, of samen met een vakantie naar het Vakantiepark Duinrell. Met 21 unieke glijbanen, een golfslagbad en een waterspeeltuin voor de allerkleinsten is het Tikibad uniek. Zie jij het al voor je; samen met je grote kids rondtollen in een Trechter in de Cycloon, flitsend van de Flits af of stralen als een vallende ster. Lekker dobberen kan ook in de Lazy River. Durft jullie gezin het avontuur aan?

Leeftijd Duinrell

Iedereen is welkom bij Duinrell! Je mag gratis naar binnen als je onder de 2 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor de Duinrell kaartjes.

Openingstijden Duinrell en Tikibad

Voor de actuele openingstijden kun je het beste op de website van Duinrell kijken. De openingstijden van het Tikibad zijn afhankelijk van het weer en het bad is enkel toegankelijk voor vakantieparkgasten.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur