Elke dag de beste deals

Leesdeal! De beste aanbiedingen voor tijdschriften

Ben je gek op magazines? Wij hebben de beste aanbiedingen van tijdschriften voor je verzameld. Ideaal, want met een kop koffie en je favoriete glossy is het gewoon lekkerder wakker worden. Een abonnement is de ideale manier om kennis te maken met een nieuw blad. Van Linda, de Quote of &C, iets wat nooit vervelen zal. En geen zorgen: de abonnementen stoppen automatisch, dus je hoeft de einddatum van je abonnement niet in de gaten te houden.

media-img

Tijdschriftenabonnement

Met een tijdschriftenabonnement ben je altijd verzekerd van de laatste editie van je favoriete blad. Je kiest zelf de hoeveelheid nummers die je wil ontvangen in de bus. Kies je voor een literair tijdschrift of is een woonblad meer iets voor jou? Ontdek de verschillende mogelijkheden binnen het aanbod van tijdschriften. Kies voor een abonnement en lees je tijdschriften met een mooie korting. En je krijgt altijd als allereerste de nieuwste editie.

media-img

Digitaal tijdschriften lezen

Heb jij een magazine altijd binnen 2 minuten uit? Dan is een onbeperkte toegang tot de nieuwste tijdschriften echt iets voor jou. Dankzij het digitale aanbod van zowel binnen en buitenlandse magazines raak je nooit uitgelezen. De tijdschriften lees je makkelijk digitaal op je tablet, telefoon of computer. Heb je een vakantie gepland? Dan hoef je de stapel tijdschriften niet mee te nemen, maar heb je makkelijk al je favoriete leesvoer binnen handbereik. 

Hersenkrakers

Wil je je hersenen trainen? Daag jezelf uit en start met een denksport. Puzzelboekjes staan vol met kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, sudoku’s en meer. Het is leuk en leerzaam tegelijk. Stimuleer je hersenen en ga de uitdaging aan. Lukt het jou om deze breinbrekers op te lossen?

Bladcadeau

Het is ook altijd hetzelfde liedje: je vriend of vriendin is jarig en je weet niet wat je cadeau moet geven. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een tijdschrift abonnement cadeau. Zo geef je niet één cadeau, maar weken- of zelfs maandenlang iemands favoriete tijdschrift. Met een bladcadeau zit je dus altijd goed. media-img

Verder lezen met onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van deze en andere aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd als allereerste de laatste deals.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur